Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie
Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește.

Poate, prejudiciul făcut nu este rezolvat cu doar un, îmi pare rău, dar va trebui să încercăm mai mult să primim iertare. Utilizați astrologia pentru a obține răspunsuri despre cum să remediați situația potrivit horoscop yve.ro.

 

Citeste si: Punctele negre: de ce apar și cum scăpăm de ele

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro


Berbec

Un Berbec este pasional și impulsiv, atât de mult încât se înfurie imediat și jignește. Dacă vreți ca un Berbec să vă ierte, va trebui să dați niște scuze sincere, sincere; admiteți că ați făcut o greșeală serioasă (deși și ei au făcut-o) și promiteți să nu o repetați. Ei nu țin ranchiună dacă observă sinceritatea în părerea dvs. de rău.



Taur

Sunt dintre nativii cei mai încăpățânați și mândri. Îi deranjează profund că cineva îi supără; ei sunt profund răniți și de aceea este foarte dificil pentru ei să dea o a doua șansă. În cele din urmă, timpul vindecă până și cele mai profunde răni, așa că și un Taur poate ierta dacă vede că este suficient de spășit și face ceva semnificativ pentru a-și corecta eroarea.



Gemeni

Ei nu știu că de multe ori își provoacă propriile probleme, deoarece vorbesc de obicei în plus și acest lucru cauzează dispute care îi deranjează. Dar, așa cum se supără repede, tot așa iartă cu aceeași viteză. Cel mai bun mod de a cere iertare de la Gemeni este acela de al face personal sau de la telefon.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sfaturi și idei pentru un Paște tradițional românesc

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies