Cum isi alina Cristina Mihaela dorul de mama

Cum isi alina Cristina Mihaela dorul de mama
Cum isi alina Cristina Mihaela dorul de mama

Cristina Mihaela Dorobantu are metoda sa proprie de a trece peste zilele in care ii este dor de mama sa si, din diferite motive, nu poate sa o vada.

Realizatoarea si prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete” de la Teo Show isi alina dorul de mama cu ajutorul unui parfum!

De Sarbatorile Pascale multi dintre noi si-ar dori sa-si intalneasca parintii si sa petreaca timp pretios in sanul familiei lor. Pentru cei care din diferite motive nu-si pot indeplini aceasta dorinta, din cauza timpului sau a distantei, exista cateva metode de a alina dorul de cei dragi.

Cristina Mihaela Dorobantu are metoda sa proprie de a-si potoli dorul de mama sa, o metoda la indemana oricui, pe cat de simpla pe atat de usor de adoptat.

“Eu am 4 parfumuri pe care le folosesc in mod constant. Unul dintre ele este parfumul preferat al mamei mele. Cu acesta nu ma dau, doar il miros dimineata. Da, de cand muncesc si merg la birou (n.r.:

in emisiunea Teo Show de la Kanal D) de la 10:00 la 18:00, nu mai apuc sa ma intalnesc cu mama si mi se face dor de ea. Asa ca-i miros parfumul si-mi alin dorul de ea. Functioneaza, serios! Parfumul ei nu-mi place pe mine, cum miroase cand il pun pe pielea mea, dar de mirosit el miroase foarte bine…miroase a mama!”, a dezvaluit Cristina Mihaela pentru kfetele.ro. 

Cristina Mihaela ne-a povestit si cum a ajuns “sa-si trateze” dorul de mama folosind parfumul ei. “Ideea i-a venit iubitului meu. Eram in vacanta la Roma si i-am cumparat mamei mele parfumul ei preferat. Il tot miroseam, pentru ca imi amintea de ea, iar atunci iubitul meu mi-a spus sa-mi cumpar si eu unul, de 30 de mililitri, pe care sa il tin si sa-l miros cand vreau. Asa am facut, iar de atunci de cate ori mi-e dor de mama ii miros parfumul”, ne-a declarat Cristina Mihaela, vedeta de la Kanal D.  



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cristina Spatar, dependenta de botoxul pentru par!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cristina Siscanu a ramas cu pete pe fata dupa sarcina! Ce interventii vrea sa-si faca vedeta – Video Exclusiv

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies