Cum își întreține Alina Sorescu fetițele, după divorțul de Alexandru Ciucu

Cum își întreține Alina Sorescu fetele, după divorțul de Alex Ciucu
Cum își întreține Alina Sorescu fetele, după divorțul de Alex Ciucu

Artista și cunoscutul designer au pus capăt căsniciei chiar la începutul acestui an. De atunci, Alina Sorescu este nevoită să își întrețină singură fetițele, căci a câștigat în instanță custodia lor. Cum se descurcă și ce proiecte are la activ?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au depus actele de divorț la începutul acestui an, după o relație de 14 ani și 12 de căsnicie. Cei doi au împreună două fete- Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani. Pentru custodia lor, părinții s-au judecat în instanță, decizia finală fiind ca cele mici să rămână la mama lor. Cunoscutul designer a încercat să întoarcă totul în favoarea lui, însă prima decizie a instanței a fost și definitivă.

Acum că cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate, mulți se gândesc la cum reușește Alina Sorescu să le întrețină pe fete, dar și în ce proiecte mai este implicată acum.

Citeste si: Alina Sorescu, prima reacție după ce Alexandru Ciucu și-a refăcut viața: „Nu sunt încă liniștită”

Cum își întreține Alina Sorescu fetele, după divorțul de Alex Ciucu
Cum își întreține Alina Sorescu fetele, după divorțul de Alex Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum își întreține Alina Sorescu fetițele

Artista traversează o perioadă foarte dificilă, însă nu lasă la vedere acest lucru. Încă de la anunțul divorțului a anunțat că se va axa cât mai mult pe muncă, lucru ce dă roade!

În această perioadă, Alina Sorescu pregătește un eveniment pentru copii la Sala Palatului. Ca invitați îi are pe Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi.

De asemenea, frumoasa vedetă mărturisește că este vocea unui canal de animații pentru copii, dar și gazda unui podcast de estetică medicală pe YouTube.

„Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect’ la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect. Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală.

Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”, a mărturisit Alina Sorescu pentru Playtech.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Se împacă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Cântăreața a lămurit totul: ”Lucrurile încă nu s-au clarificat”

Cum își întreține Alina Sorescu fetele, după divorțul de Alex Ciucu
Cum își întreține Alina Sorescu fetele, după divorțul de Alex Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Alina Sorescu este pregătită pentru o nouă relație?

În urmă cu ceva timp, Alina Sorescu spunea că nu se grăbește să își găsească sufletul pereche și că vrea să lase lucrurile să meargă de la sine.

Atunci când va apărea omul potrivit, nu va spune nu unei noi povești de dragoste, mai preciza ea.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a explicat Alina Sorescu, la un post de televiziune.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Alina Sorescu, veste importantă în plin proces de divorț! Cine a câștigat custodia cele două fetițe: „Instanța a decis”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies