La 47 de ani, Andreea Marin are o siluetă de invidiat. Vedeta are grijă de alimentația ei, pentru a se mândri cu corpul ei.
Astăzi, Andreea a împărtășit cu urmăritorii ei, o rețetă delicioasă, care nu îngrașă.
Andreea Marin, soluții pentru o siluetă de vis
Citeste si: Oana Roman nu mai poate avea al doilea copil. Ce a mărturisit vedeta
Fosta prezentatoare a avut întotdeauna un trup frumos, însă a mărturisit că este foarte atentă la ceea ce mănâncă.
Andreea Marin gătește pizza care nu îngrașă
Citeste si: George Buhnici a fost arestat în Bulgaria. Cine l-a ajutat să fie eliberat
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Pizza este unul dintre preparatele preferate ale multor oameni. Cu toate că este gustoasă, acest fel de mâncare poate fi nociv pentru siluetă. Andreea a găsit însă soluția acestei probleme, înlocuind produsele cu multe calorii, cu legume.Vedeta a ales să se bucure de acest preparat în grădina casei ei.
„Aromat ă, s ăț ioas ă, dar f ă r ă s ă î ț i dea senza ț ia de balonare dup ă mas ă, o m ă nânci cu poft ă pentru c ă mireasma când o sco ț i din cuptor e irezistibil ă. Se g ă te ș te repede, re ț eta nu e deloc complicat ă, dar eu am mai ad ă ugat câteva mici trucuri dup ă gustul propriu ca s ă o fac mai aromata(…) ”, a mărturisit vedeta.
Cum se prepară pizza sănătoasă a Andreei Marin
Citeste si: 6 mituri din stomatologie demontate de medicul dentist
Vedeta a împărtășit cu urmăritorii ei, rețeta de pizza delicioasă, dar sănătoasă:
„Rețeta:
-tai o conopidă( prefer proaspătă, dar merge și cea la pungă, după dezghețare) de mărime medie, bucăți cât mai mici și amestecate apoi cu 4 ouă, albușuri și gălbenușuri (poți pune 3 sau 5 sau mai multe, în funcție de mărimea pe care o dorești pentru pizza), adaugi sare și apoi ingredientele dorite după gust (eu pun praf de usturoi, oregano, piper, cum am scris mai sus),
-așez amestecul într-o tavă pe care am pus hârtie de copt și bag tava la cuptorul preîncălzit la 180- 200 grade (e opțiunea mea, depinde de cuptorul fiecăruia, al meu are și program special pentru pizza pe care l-am folosit acum, am programat ceasul să mă anunțe după 15 minute), e bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun. Apoi adăugați felii de mozzarella (sau cașcaval, altă brânză care vă place ori brânză vegană, dacă preferați), deasupra rucola (și frunze proaspete de spanac puteți adăuga), roșii tăiate (cherry sau normale, eu le prefer pe cele românești, parfumate, crescute fără chimicale în grădina mea), parmezan, o lingură de măsline la borcan în ulei). 10 minute la cuptor din nou și... poftă mare!”, a scris Andreea pe Facebook.
Citeste si: Rețetă delicioasă de tartă cu căpșuni și mascarpone. "O rețetă foarte bună și foarte ușor de făcut!”