Cum își pot hidrata femeile mâinile, după spălarea vaselor. Masca minune care le va lăsa pielea catifelată

Cum își pot hidrata femeile mâinile, după spălarea vaselor. Masca minune care le va lăsa pielea catifelată
Cum își pot hidrata femeile mâinile, după spălarea vaselor. Masca minune care le va lăsa pielea catifelată

Indiferent de câte ori ne-am spăla pe mâini, acestea sunt tot uscate și crăpate, mai ales după ce spălăm vasele. Iată o mască pe care o poți face chiar în locuința ta și care te poate ajuta să scapi de problema mâinilor crăpate.

Multe persoane se confruntă cu uscăciunea și iritarea de la nivelul mâinilor, mai ales după folosirea unui detergent de vase. Femeile care petrec ore în șir în bucătărie și care se confruntă cu problema mâinilor uscate, trebuie sa afle că există un remediu care poate fi făcut chiar în locuința lor.  Este vorba despre o mască de mâini care nu necesită multe ingrediente și pe care o pot prepara ușor.

Cum prepari masca pentru hidratarea mâinilor uscate

Citește și: Cele mai mari greșeli în îngirjirea tenului! Oprește-te dacă le regăsești în rutina ta

Mască pentru mâinile uscate
Mască pentru mâinile uscate[Sursa foto: freepik]

Citește și: Masca din gelatină pentru a scăpa de riduri și de petele la nivelul feței. Trucul pe care orice femeie trebuie să îl încerce

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Uscăciunea și iritarea mâinilor pot fi date, de cele mai multe ori, de substanțele chimice întâlnite în detergentul de vase sau în produsele de curățenie pe care le folosim. Dacă aveți deja anumite creme sau există în rutina voastră un săpun de zi cu zi, dar nu observați îmbunătățiri, este timpul să încercați o mască naturală pe care o puteți prepara foarte ușor acasă.

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei de migdale
  • 1 lingură zahăr
  • 3 căpșuni
  • Iaurt seminatural

Mod de preparare:

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Puneți uleiul de migdale și zahărul într-un castron mic până se crează o pasta. Luați pasta în mâini și începeți exfolierea ușor. Lăsați produsul să acționeze asupra articulațiilor, palmelor, degetelor, pentru a îndepărta orice urmă de săpun rămasă. După ce plătiți, zdrobiți căpșunile într-un castron mic, adăugați iaurtul și amestecați. Luați amestecul cu mâinile și întindeți-l ca și cum ar fi o cremă pe care o lăsați să acționeze 10 minute.

Clătiți cu apă caldă și repetați procesul de câteva ori pe săptămână.

Cum ajută masca cu iaurt și căpșuni în hidratarea mâinilor

Mască pentru mâinile iritate
Mască pentru mâinile iritate[Sursa foto: freepik]

Această mască realizată chiar în casă vă poate ajuta în hidratarea și catifelarea mâinilor într-un mod natural. Pe lângă faptul că trebuie să avem grijă cum le curățăm, iar de multe ori folosim produse agresive cu pielea noastră, trebuie să avem grijă și la modul în care ajutăm pielea să se refacă după anumite procese mai dure.

Iaurtul are efect cicatrizant, iar împreună cu uleiul de migdale și căpșunile oferă un proces mai rapid în calmarea iritațiilor și  revigorarea mâinilor obosite. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cele mai mari greșeli în îngirjirea tenului! Oprește-te dacă le regăsești în rutina ta

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies