Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”
Cum l-a cunoscut Elena Merișoreanu pe soțul cu care este de peste cinci decenii. „Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”

Elena Merișoreanu a vorbit despre cum și-a cunoscut soțul și cum întreaga poveste de dragoste s-a transformat într-un mariaj de peste 50 de ani.

Elena Merișoreanu, îndrăgita și cunoscuta artistă de muzică populară, are o carieră de succes întinsă pe câteva decenii, iar tot despre decenii poate să vorbească și când vine vorba de viața ei sentimentală. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, artista a povestit despre cum l-a cunoscut pe cel care îi este partener de viață de peste cinci decenii, iar totul a început cu o vizită acasă a soțului surorii ei, care avea și un prieten ce a vrut să-i facă cunoștință cu ea.

“A venit și el (nr. soțul), tot după un turneu făcut în Valea Jiului. El făcea practică pentru că terminase școala de ofițeri. Soțul surorii mele era prieten cu el și mai venea pe la noi pe acasă. Și a zis: “Hai și tu acasă să o cunoști pe Nuța”. Așa îmi spunea. “Vino să o cunoști pe cumnata mea că vine și ea acasă, e în turneu.” El a venit la spectacol, m-a văzut, și a doua zi dimineață, tata, mâncare, cum e la țară, pune de toate pe masă.
Și l-am cunoscut. Era tânăr, slăbuț, frumușel. Eu eram cu altul. Un frate al regretatei Ionela Prodan. Vorbeam cu el, nu se punea problema încă de căsătorie. Și ne-am cunoscut, mama spunea că stă în București, e tânăr, în același an născuți. Eu eram într-un turneu în Japonia și când am venit, nu mai păstrăm corespondența cu fratele Ionelei.”,
a povestit Elena Merișoreanu.

Cum a ajuns Elena Merișoreanu să se căsătorească cu cel pe care abia îl cunoscuse

Citește și: Elena Merișoreanu, mărturisiri neștiute despre părinții săi: „Tata era un om foarte bun, dar femeia era tratată ca un lucru de casă, ca o slugă. Cânta la fluier foarte frumos.”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu, frânturi din copilărie. Cum arăta viața de familie a artistei. „Lumină electrică nu aveam. Vorba lui conta mai mult decât nu știu câte curele.”

Mamei sale i-a atras atenția faptul că tânărul este din București și sunt de aceeași vârstă, însă și artista a fost atrasă un pic de înfățișarea lui, chiar dacă pe atunci vorbea cu fratele regretatei Ionela Prodan, însă nu aveau planuri de căsătorie. În momentul în care se afla în concediu, sora ei a sunat-o pentru a-i spune că mama ei este bolnavă, iar în momentul în care a luat autobuzul spre casă, s-a întâlnit cu ea și a văzut că nu are nimic.

Cei trei s-au vorbit și au făcut în așa fel încât să o aducă pe artistă acasă, pentru ca tânărul care pusese ochii pe ea să poată să-i vorbească. Lucrurile au mers foarte rapid între ei, iar peste un anotimp, cei doi au făcut nunta.  “Am venit de acolo și trebuia să plec cu ansamblul Junii Sibiului în Franța și sora mea mă sună la ansamblu pe telefon, că m-am dus la repetiție, și îmi zice: “Vino acasă că mama e tare bolnavă.”
Când am auzit, am zis că până la părinți, nu există. M-am dus acasă, am urcat în Petroșani în autobuz și când am ajuns la Vulcani, se oprește autobuzul și mama se urcă în autobuz. Și zice “ce e cu tine?” “Dar cu dumneata ce e că mi-a zis Mari, sora mea, că ești bolnavă.” “N-am nimic.” Dar ei au vorbit că el era acolo, milițianul, cum îi spuneam atunci, a zis că vrea să vină să vorbim, că eu tot sunt plecată, “când mă duc eu în București, nu dau de ea.”
Și uite așa, fiind în concediu, s-a legat. Era vară, iar toamna am vorbit că ne vom căsători.”,
a mai povestit Elena Merișoreanu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Elena Merișoreanu a vorbit despre faptul că a fost absentă în viața copiilor ei! „Am avut prilejul să întâlnesc personalități, să fiu apreciată.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies