Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Robert Stoica? „Eu eram într-o relație. Eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert!”

Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Robert Stoica? „Eu eram într-o relație. Eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert!”
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Robert Stoica? „Eu eram într-o relație. Eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert!”

Artista a povestit despre experiențele prin care a trecut înainte să-l întâlnească pe cel de-al treilea soț.

Maria Constantin a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre anumite experiențe din viața sa.

Artista a trecut prin două căsnicii eșuate, iar în cele din urmă și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Robert Stoica, cel de-al treilea soț al său.

Maria Constantin, despre experiențele prin care a trecut înainte să-l cunoască pe Robert Stoica

Citește și: Maria Constantin a moștenit talentul muzical de la tatăl său! Artista a făcut dezvăluiri despre părintele său: „Cânta la foarte multe instrumente. Era foarte bun.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Robert Stoica?
Maria Constantin și Robert Stoica[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce carieră și-a dorit Maria Constantin să urmeze, de fapt? „Eu vedeam cu totul alt domeniu. Tatăl meu a insistat foarte mult.”

După numeroasele decepții în dragoste, artista a avut nevoie de o perioadă în care să fie singură și să se bucure din plin de viață. Ulterior, Maria Constantin a intrat într-o relație cu un fotbalist, pe care l-a înșelat cu actualul său soț.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

La un moment dat în viața mea, am zis că nu mai am nevoie de nimeni pe lângă mine. Nimeni, niciodată. Nu mai vreau, gata. Un an de zile cam așa a fost. La un moment dat mama și-a făcut probleme. Am plecat în vacanță singură, fără telefon aprins, singură în Sicilia. Mi-am făcut rezervare și mi-am luat o cameră într-o vilă. Ajung noaptea acolo și întreb proprietarii dacă mai sunt cazați.

Eram sigură. Toată vila era a mea, cu piscină, frumos. M-am plimbat singură prin Sicilia. Nu mi s-a întâmplat nimic și a fost cea mai tare experiență din viața mea. Am rupt cluburile în două. Cu urcat pe mese, băut, tot tacâmul. După care, am mai avut o relație cu cineva, un fotbalist, iar din acea relație cu acel fotbalist, eram atât de fericită încât m-am îndrăgostit de Robert. Eu nu cred în chestia asta cu dragoste la prima vedere, dar atracție la prima vedere a fost ceva de nedescris.
L-am cunoscut la eveniment. După care, am început să vorbim pe telefon de la acel eveniment. Cumva Axinte a fost cel care a făcut lipeala, pentru că îl știa pe el, iar eu colaboram la vremea respectivă cu Axinte. Am făcut schimb de numere de telefon, am discutat până ne-am întâlnit. La prima întâlnire a fost așa o nebunie cu plecat cu mașina. Eu trebuia să ajung și la o filmare, mă grăbeam.
Am prins un trafic la ieșire din București infernal. El credea că îmi bat joc de el și că vreau să îi trag țeapă. Era cât pe ce să plece și să nu îl mai prind. După prima întâlnire, i-am spus că nu știu ce o să iasă sau dacă o să ne mai vedem vreodată, dar pur și simplu am vrut să îl cunosc, să văd cum e. Eu eram într-o relație.”
, a povestit Maria Constantin.

Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Robert Stoica?
 Maria Constantin și Robert Stoica[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Catrinel Sandu vorbește despre relația cu Lucian Viziru: „Era o treabă serioasă! Am discutat de foarte multe ori despre căsătorie, dar nu cred că era nimeni pregătit pentru pasul ăsta.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies