Cum l-a descris Lidia Vadim Tudor pe tatăl ei și cum reacționa la anumite apariții televizate ale acestuia. „El credea orice. Era foarte naiv, era ca un copil.”

Cum l-a descris Lidia Vadim Tudor pe tatăl ei și cum reacționa la anumite apariții televizate ale acestuia. „El credea orice. Era foarte naiv, era ca un copil.”
Cum l-a descris Lidia Vadim Tudor pe tatăl ei și cum reacționa la anumite apariții televizate ale acestuia. „El credea orice. Era foarte naiv, era ca un copil.”

Lidia Vadim Tudor a vorbit despre cum era tatăl ei și cum reacționa la anumite apariții televizate.

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor nu a fost trecută cu vederea de familie și de toți cei apropiați acestuia, iar fiica politicianului are cuvinte de laudă la adresa tatălui ei chiar și după moartea lui, astfel că, în cadrul podcastului realizat de Mara Bănică, printre alte subiecte, aceasta a povestit și despre cum își desfășura activitatea și de ce îl descrie în zilele de azi ca fiind foarte naiv.

Aceasta a mai ținut să menționeze că nu avea șmecherii și nici jocuri de culise, nu-i plăcea să facă strategii și nici nu avea nevoie de validare atunci când apărea undeva, însă îi plăcea să o primească. Era mereu admirat și în centrul atenției, deoarece așa era viața lui.  „El credea orice. Era foarte naiv, era ca un copil. Nu avea șmecherii, nu avea jocuri din astea de culise, să facă strategii.
Nu avea nevoie de validare, dar îi plăcea să fie validat. Lui îi plăcea să fie admirat, să fie în centrul atenției, asta era viața lui.”,
a spus Lidia Vadim Tudor.

Cum reacționa Lidia Vadim Tudor la aparițiile televizate ale tatălui său

Citește și: „Simțeam că trebuie să vorbesc cu el. Răspunsurile veneau în vise.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor s-a dus în fiecare zi la cimitir, timp de un an, după decesul soțului!

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: ”Am văzut asta pe viu.” Lidia, fiica lui Vadim Tudor, dezvăluiri despre moartea tatălui ei! Prin ce a trecut, în ultimele minute din viață

Cu toate acestea, Lidia a spus că niciodată nu și-a permis să îl  judece pe tatăl ei, deși uneori avea reacții în fața televizorului atunci când avea anumite apariții TV.

Alteori se gândea că nu trebuia să reacționez așa, însă, cu toate acestea, nu și-a permis niciodată să îi spună sau să îi atragă atenția. Nu-i plăcea să regizeze anumite momente în care apărea în fața camerelor, însă intra de multe ori în jocul celor din jurul lui.  „Niciodată nu mi-am permis să-l judec. Uneori da. (nr. O bufnea râsul la anumite apariții TV ale tatălui). Dar mă gândeam că poate nu trebuia să fac aia, să fac aialaltă, dar nu mi-am permis niciodată să îi spun.
Auzi, de ce ai făcut așa? Sau ce cauți tu să apari cu nu știu cine?” De multe ori era regizată aia cu Mariana Moculescu. El nu făcea lucruri de astea, dar intra în jocuri de astea.”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

”Am văzut asta pe viu.” Lidia, fiica lui Vadim Tudor, dezvăluiri despre moartea tatălui ei! Prin ce a trecut, în ultimele minute din viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies