„Simțeam că trebuie să vorbesc cu el! Răspunsurile veneau în vise.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor s-a dus în fiecare zi la cimitir, timp de un an, după decesul soțului!

„Simțeam că trebuie să vorbesc cu el! Răspunsurile veneau în vise.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor s-a dus în fiecare zi la cimitir, timp de un an, după decesul soțului!
„Simțeam că trebuie să vorbesc cu el! Răspunsurile veneau în vise.” Văduva lui Corneliu Vadim Tudor s-a dus în fiecare zi la cimitir, timp de un an, după decesul soțului!

Doina Vadim Tudor a vorbit despre decesul lui Corneliu Vadim Tudor și cât de mult a afectat-o acea perioadă din viața sa.

Corneliu Vadim Tudor a fost un politician, publicist și scriitor român, care a deținut funcțiile de senator și europarlamentar. Din punct de vedere personal, acesta a fost căsătorit cu Doina Vadim Tudor și are două fiice, Lidia și Eugenia Tudor.

În anul 2015, omul politic s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, lăsând în sufletul familiei sale o durere de nedescris.

Invitată în cadrul podcastului „Povești de film”, Doina Vadim Tudor, a făcut declarații dureroase despre decesul soțului său.

Doina Vadim Tudor și-a vizitat soțul la cimitir în fiecare zi, timp de un an

Citește și: „De la un ceas s-au certat. El primise un ceas de la ea și după i-a cerut cadoul înapoi. O cunoștea din tinerețe.” Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine. N-am aer." Lidia Vadim, declarații cutremurătoare despre pierderea tatălui său, Corneliu Vadim Tudor

Decesul lui Corneliu Vadim Tudor a venit ca un trăsnet pentru familia sa.

Văduva politicianului nu a putut să accepte vestea că soțul său nu mai este, astfel încât l-a vizitat la cimitir în fiecare zi, timp de un an.

Eu împreună cu Lidia am mers la mormânt în fiecare zi, timp de un an jumate. Pe ninsoare, pe ploaie, viscol. Am fost la cimitir pentru că nu îmi venea să cred că el este acolo dedesubt și suntem singure.

Acasă nu îl mai avem, nu mai avem un umăr pe care să ne sprijinim și căutam întotdeauna să mă duc la cimitir și să vorbesc cu el. Să-i cer sfatul, să știu cum să procedez, mai ales că Eugenia avea 21 de ani, iar Lidia 24. El ne-a părăsit foarte repede. Nimeni nu se aștepta și noi am rămas ale nimănui.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simțeam că trebuie să vorbesc cu el. Îi spuneam toate problemele pe care le întâmpinam. Răspunsurile veneau în vise. Întotdeauna am fost sigură că el de acolo de sus ne vede și ne ajută. Întotdeauna ne-a ajutat. Când nu mai aveam nicio speranță, primeam ajutor de la el și de la Dumnezeu. Dumnezeu a avut grijă de noi și ne-am descurcat cum am putut. Am trecut peste foarte multe probleme, am avut procese.

Am fost jignite, calomniate, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să trecem peste toate și să ne rezolvăm problemele încet-încet cam după 3 ani. Până fiica mea mi-a zis că este cazul să îl lăsăm în pace, să plece pentru că eu sunt de vină că nu pleacă și este tot timpul aici, ne ducem peste el, vorbesc cu el, îl chem. Atunci am zis să mergem mai rar, adică o dată la 2 zile.
Întâi am mers o dată la 2 zile. Acum mergem săptămânal, în fiecare sâmbătă
.”, a povestit Doina Vadim Tudor.  



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Bărbatul trebuie să aibă casă! Până nu își ia casă, nici să nu se însoare.” Geta Voinea, despre așteptările pe care le are o femeie de la un bărbat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies