„De la un ceas s-au certat! El primise un ceas de la ea și după i-a cerut cadoul înapoi. O cunoștea din tinerețe.” Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu

„De la un ceas s-au certat! El primise un ceas de la ea și după i-a cerut cadoul înapoi. O cunoștea din tinerețe.” Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu
„De la un ceas s-au certat! El primise un ceas de la ea și după i-a cerut cadoul înapoi. O cunoștea din tinerețe.” Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu

Doina Vadim Tudor, văduva lui Corneliu Vadim Tudor, a vorbit despre relația dintre soțul său și Mărioara Zăvoranu.

Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai controversați oameni politici de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale s-a făcut remarcat atât prin capacitatea sa intelectuală, cât și prin numeroasele scandaluri în care a fost implicat. Unul dintre cele mai mediatizate scandaluri a fost cel cu regretata Mărioara Zăvoranu.

Doina Vadim Tudor, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu

Citește și: „Mamă, asta e ultima mea zi, azi vin la tine. N-am aer." Lidia Vadim, declarații cutremurătoare despre pierderea tatălui său, Corneliu Vadim Tudor

Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu
Corneliu Vadim Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Îmi luam rigle pe palmă pentru că eram fiica lui Vadim. Când a murit tata mi-am dat seama că eu nu știu să mă descurc singură. Ne-a supra protejat.” Lidia Vadim a făcut mărturisiri emoționante despre tatăl său

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „Povești de Film”, văduva lui Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre cum a izbucnit scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu.

Era într-o parcare. Acolo s-a petrecut incidentul. De la un ceas s-au certat. El primise un ceas de la ea și după i-a cerut cadoul înapoi. Se cunoșteau din tinerețe. O cunoștea din tinerețe, încă de când a fost căsătorită cu primul soț.

A revăzut-o după atâția ani, a venit la revistă și i-a zis: „Măi Mărioara, vino și tu pe la mine să mai discutăm una alta.” Parcă o și văd...avea o haină de blană lungă, până jos, pe care i-a ars-o fata ei apoi.”, a povestit Doina Vadim Tudor.

Legătura dintre Corneliu Vadim Tudor și Oana Zăvoranu

 Doina Vadim, despre scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu
Oana Zăvoranu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ulterior, din prietenia pe care a avut-o Corneliu Vadim Tudor cu Mărioara Zăvoranu, fostul om politic a decis să o introducă în partid și pe Oana Zăvoranu, stârnind la vremea respectivă numeroase controverse în spațiul public.

Oana a fost prima dată la ziua lui Cornel. A venit cu Pepe, a invitat-o la ziua lui și ea și-a exprimat dorința de a intra în PRM.

Cornel, în extazul lui, i-a zis că o bagă în partid și o bagă și în biroul permanent, ca să aibă mai multă trecere. Au chemat-o la niște conferințe de presă pe care le ținea vinerea, în zi de post, Oana cu fustă scurtă și toată lumea s-a luat de el, cum poți să bagi o așa persoană în prezidiu, ce caută cu sânii goi și cu fustă mini. Cred că pe Oana a luat-o pentru voturi.
Era bună de gură, făcea scandal. Lui îi plăcea foarte mult scandalul, până s-au certat
.”, a declarat văduva lui Corneliu Vadim Tudor.  



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Eu m-am purtat de foarte multe ori absolut îngrozitor cu el! Era un băiat extrem de educat, cu foarte mult bun simț.” Oana Roman, cuvinte de laudă la adresa lui Cornel Păsat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies