Cum l-a supărat Răzvan Fodor pe prietenul lui de suflet, Radu Vâlcan: "Tragi speranţa că unii îţi sunt prieteni"

Cum l-a supărat Răzvan Fodor pe prietenul lui de suflet, Radu Vâlcan:
Cum l-a supărat Răzvan Fodor pe prietenul lui de suflet, Radu Vâlcan: "Tragi speranţa că unii îţi sunt prieteni"

Pe Radu Vâlcan şi Răzvan Fodor îi leagă o relaţie deosebită de prietenie, dar, câteodată, şi între ei mai apar tensiuni.

Răzvan Fodor şi Radu Vâlcan sunt foarte buni prieteni, activează în acelaşi domeniu şi au nenumărate pasiuni comune. Mai mult decât atât, deşi ambii sunt bine cotaţi în lumea televiziunii, nu au fost niciodată rivali, amândoi având mereu proiecte de succes, mulţi fani şi contracte de imagine.

În plus, şi soţiile celor doi se înţeleg bine, motiv pentru care celebrele familii ies des la restaurante şi îşi petrec vacanţele împreună.

Totuşi, în ciuda legăturii puternice dintre el şi Răzvan Fodor, Radu Vâlcan a postat un mesaj neaşteptat despre prietenul lui.

Citeste si: Mihai Bendeac a lovit-o pe Adela Popescu, de față cu Radu Vâlcan: „Bă... a dat”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Radu Vâlcan a postat un mesaj neaşteptat despre Răzvan Fodor, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui

Când crezi, ai impresia, tragi speranța că unii, nici nu știu cum să le zic, îți sunt prieteni... Da, mă refer la Răzvan Fodor ”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram, după care a explicat întreaga situație. Prezentatorul tv a făcut un instastory şi le-a spus urmăritorilor lui, desluşit, cum l-a dezamăgit Fodor.

Se pare că acesta nu i-ar fi răspuns la telefon soţului Adelei Popescu deşi ar fi putut, lejer, să o facă.

Citeste si: Cine este RADU VÂLCAN. "M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Eu doream stabilitate, îmi place familia."

L-am sunat pe Fodor mai devreme pentru că postase ceva pe Story, pe Instagram.

E în oraș, pe undeva, și a postat o poză cu o mașină de epocă și am observat că la volan e un prieten bun de-ai mei și l-am sunat imediat pe Fodor și nu mi-a răspuns. Deci el fiind cu telefonul în mână și nu îmi răspunde. Nu știu, el nu m-a văzut așa, că dacă mă vedea, dacă-l sunam pe video nu-mi răspundea probabil, dacă mă vedea așa.
Dar avea telefonul în mână, tocmai postase, nu mi-a răspuns. Fodor
”, a spus Radu Vâlcan pe contul său de pe Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies