Mihai Bendeac a lovit-o pe Adela Popescu, de față cu Radu Vâlcan: „Bă... a dat”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania

Când s-a întâmplat acest lucru, dar și cum a reacționat Radu Vâlcan care a fost martorul acestui eveniment.

De câteva zile, lumea fierbe după momentul șocant care a avut loc la Premiile Oscar, atunci când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock chiar pe scenă.

Întregul moment a făcut înconjurul lumii, iar de luni dimineață se vorbește numai despre modul în care celebrul actor a reacționat la o glumă făcută despre soția sa, Jada Pinkett-Smith.

În timp ce unii au fost de partea lui Will Smith, mulți i-au judecat ieșirea în direct, dar au fost și persoane care au spus că totul a fost o regie.

La scurt timp după incident, Will Smith și-a cerut scuze pentru ieșirea sa.

Despre incidentul de la Premiile Oscar a vorbit și Mircea Badea, care a comparat momentul cu scena în care Mihai Bendeac a lovit-o pe Adela Popescu, de față cu Radu Vâlcan. Adela Popescu Mihai Bendeac au jucat împreună în piesa "Doi pe o bancă", la Teatrul Metropolis. 

Citeste si: Irina Fodor a fost surprinsă în brațele lui Pavel Bartoș. Răzvan Fodor: "Câini de oameni, care te mănâncă pe la spate"

Mircea Badea a dezvăluit că Adela Popescu a fost pălmuită de către Mihai Bendeac în timpul unei piese de teatru, când cei doi interpretau rolurile unor personaje aflate într-o dispută, iar într-o scenă Mihai Bendeac trebuia să o lovească pe partenera sa de scenă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cine este RADU VÂLCAN. "M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Eu doream stabilitate, îmi place familia."

„După părerea mea, nu are nicio importanță dacă este o făcătură sau nu. În sinea mea sunt convins că este absolut pe bune. Dar nu are nicio importanță dacă e sau nu făcătură.(...) Eu am fost, de exemplu, la o piesă de teatru chiar cu domnul Gâdea și acolo domnul Bendeac trebuia să îi dea teatral o palmă peste față doamnei Adela Popescu.

Bă... a dat! A zis și Vâlcan după, într-un interviu, că i s-a strâns sufletul când a văzut treaba”, a spus Mircea Badea, confrom dcnews.ro.

Adela Popescu si Mihai Bendeac
Adela Popescu si Mihai Bendeac au jucat impreuna[Sursa foto: Facebook Mihai Bendeac]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Radu Vâlcan, martor al acestei scene

Radu Vâlcan a fost martorul acestei scene, însă nu a putut interveni în vreun fel:

Adela Popescu
Adela Popescu si Radu Valcan[Sursa foto: Instagram]

„Nu este plăcut să-ţi vezi persoana dragă într-o astfel de situaţie! Însă vorbim doar de un rol. Acolo nu era Adela, ci Vera, personajul interpretat de ea pe scena Teatrului Metropolis. Palma face parte dintr-un scenariu. Pe moment, mi s-a strâns inima, dar am văzut-o apoi că era foarte ok.

Amândoi sunt profesionişti şi sunt convins că nu Bendeac i-a dat o palma Adelei, ci Serghei a lovit-o pe Vera”, declarase Radu Vâlcan într-un interviu.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies