Cum machiezi corect sprâncenele. ,,Mișcarea trebuie să fie întotdeauna de desenere”

Cum machiezi corect sprâncenele
Cum machiezi corect sprâncenele

Dacă îți dorești să ai sprâncenele perfecte, iar tehnica îți dă bătăi de cap, ei bine, trebuie să știi că există anumite trucuri care le vor face să arate exact așa cum îți dorești. Trebuie doar să urmezi pașii următori pentru sprâncenele perfecte.

Dacă îți dorești să ai sprâncenele perfecte, iar tehnica îți dă bătăi de cap, ei bine, trebuie să știi că există anumite trucuri care le vor face să arate exact așa cum îți dorești. Trebuie doar să urmezi pașii următori pentru sprâncenele perfecte.

Citeste si: Cum să folosești tușul de ochi ca un expert. ,,Mă asigur că desenul meu este unul coerent”

Cum machiezi corect sprâncenele
Cum machiezi corect sprâncenele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 3 Ținute super cool pentru facultate. Vei atrage toate privirile

Cum machiezi corect sprâncenele

Sprâncenele sunt un detaliu foarte important, atunci când femeile își fac machiajul de zi cu zi, și trebuie să arate bine. Forma feței ține foarte mult de sprâncene, iar din acest motiv trebuie să le pensăm și să le îngrijim oricât de mult putem.

Alex Abagiu, expert în arta machiajului, a spus, în cadrul unei emisiuni televizate, că sprâncenele sunt de foarte multe ori, în special machiajul de zi cu zi, puțin exagerate. Multe persoane aleg să opteze pentru sprâncenele naturale, atent îngrijite și atent pensate. Mișcarea trebuie să fie mereu de desenare de fire de păr și se va porni de fiecare dată de la baza sprâncenelor, către partea superioară a acestora, pentru a umple toate golurile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

,,Sprâncenele sunt de foarte multe ori, in special in machiajul de zi cu zi, putin exagerate si aici vreau sa atrag atenția pentru ca ne plac sprâncenele naturale, atent îngrijite, atent pensate, iar mai apoi urmează câțiva pași simpli pe care toată lumea ii poate face acasă. Primul pas este sa elimini de pe suprafața sprâncenelor urmele de fond de ten pe care le-ai putea avea pentru ca in momentul in care aplici un gel transparent de exemplu, gelul

se năclăiește pe sprâncene si capătă un aspect ciudat. Încep sa folosesc un creion si ideea de baza este sa targhetez locurile libere. Mișcarea trebuie sa fie întotdeauna de desenare de fire de par si observ ca pornesc de la baza sprâncenelor si merg catre partea superioara a acestora tocmai pentru a umple toate golurile”,
a spus expertul în machiaj.

Citeste si: Cum aplicăm corect anticearcănul. „Mergem pe teoria complementarității."

Cum machiezi corect sprâncenele
Cum machiezi corect sprâncenele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să faci o schimbare de look în 4 pași simpli

Ce a mai spus Alex Abagiu despre sprâncene

Alex Abagiu a mai spus că întotdeauna sprânceana trebuie să ajungă la linia care unește nara de colțul extern al ochiului.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 ,,Ca si forma de baza, întotdeauna sprânceană trebuie sa ajungă la linia care unește nara de coltul extern al ochiului. Merg puțin mai mult in exterior si accentuez si pasul următor este sa folosesc un produs de fixare. Eu am un truc, si anume, folosesc un produs care alungește firele astfel încât sa fie potrivit si pentru  fetele care nu mai au foarte multe fire in sprâncene. Folosesc un mascara alb care se aplica de obicei pe gene pentru a le alungi.

Acest mascara alb când se usucă devine transparent dar ideea cu el este ca lungește firelele de par mult mai mult si le fixează într-o anumita poziție. Pasul următor este sa mai plasezi câteva fire acolo unde mai simti nevoia cu un creion sau cu un fard”, a mai spus specialistul în arta machiajului.

Dacă veți ține cont de acești pași, veți avea sprâncenele perfecte și veți adora această tehnică. Tot ce trebuie să faceți este să urmați indicațiile de mai sus, iar rezultatul final vă va uimi. Veți avea sprâncene perfecte și nu vă veți opri din a face această tehnică pentru o perioadă lungă de timp.

Citeste si: Cum să aplici corect fardul de obraz. ”O greșeală în aplicarea fardului de obraz este cea de inundare a feței cu o culoare”

Cum machiezi corect sprâncenele
Cum machiezi corect sprâncenele[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: De ce își pun femeile filtre pe rețelele de socializare. „Orice exagerare ajunge să se întoarcă împotriva noastră”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

7 Idei de costume sexy pentru Halloween

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies