"Cum mi-am revenit, după ce am fost înşelată". Sfaturi de la o femeie de 60 de ani, care şi-a prins soţul cu cea mai bună prietenă

"Cum mi-am revenit, după ce am fost înşelată". Sfaturi de la o femeie de 60 de ani, care şi-a prins soţul cu cea mai bună prietenă

Dacă ai fost recent înşelată, creierul tău, probabil, este încă sub efectul şocului, iar ceilalţi nu ştiu ce să facă pentru a te ajuta. Nu poţi să înţelegeţi cum cineva îţi poatecălca în picioare încrederea, îţi poate rupe inima, îţi poate ucide credinţa în umanitate şi aşa mai departe.

Toate sentimentele pe care le simţiţi acum sunt normale, dar trebuie să continui. Trebuie să prosperi şi să supravieţuieşti, pentru că nu e sfârşitul lumii când cineva te înşală. Iată câteva sfaturi utile care te pot ajuta să te vindeci şi să fii mai puternică decât oricând. Şi eu am fost înşelată şi am supravieţuit.

1. Plângi puţin, după care decide

A fi înşelat este o chestiune serioasă şi o să simţi asta sub toate aspectele vieţii.

Cel mai rău lucru pe care îl poţi face este acela de a-ţi păstra sentimentele doar în interior, deoarece, făcând asta, dai o şansă sentimentelor să te rănească dublu. Ai suferit, deci ia-ţi timp pentru a-ţi lăsa inima să plângă. Plângi şi descarcă-te în felul în care simţi cu adevărat, pentru că este primul pas spre recuperare.

De asemenea, veţi avea parte de furie, negare, confuzie şi câteva alte sentimente.

Exteriorizează-te când îţi vei reveni, vei înţelege că era necesar să o faci.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Un cuplu nu a mai făcut sex de trei ani, iar motivul este uluitor! De ce au decis să nu mai întreţină relaţii intime

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies