Cum ne îmbrăcăm pentru silueta măr. Sfaturi și trucuri

Cum ne îmbrăcăm pentru silueta măr. Sfaturi și trucuri
Cum ne îmbrăcăm pentru silueta măr. Sfaturi și trucuri

Femeile cu silueta măr sunt avantajate doar de anumite haine. Iată câteva sfaturi și trucuri care o să vă ajute să ascundeți imperfecțiunile corpului.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că hainele ne pot ajuta să ne scoatem în evidență atuurile și să mascăm părțile de care nu suntem foarte mulțumite. Dacă aveți silueta măr, aveți grijă ce purtați în partea de sus. 

Hainele potrivite pentru silueta măr

Există patru mari categorii de siluete: clepsidră, măr, pară și dreptunghi. Dacă vă încadrați în cel de-al doilea tip, adică măr, înseamnă că aveți partea de sus a corpului mai voluminoasă decât partea de jos. 

Silueta măr mai este cunoscută și sub denumirea de silueta triunghi cu vârful în jos sau silueta ovală. Este caracterizată printr-un bust mare, puțină burtică, picioare subțiri și fund plat. 

Femeile care au acest tip de siluetă au tendința de a se îngrășa în zona abdominală. Chiar dacă talia nu este evidențiată, asta nu înseamnă că silueta măr nu are și avantajele ei. 

Astfel, vă puteți mândri cu picioare frumoase, care se încheie cu glezne fine, dar și cu un bust generos și sâni plini. Tocmai pentru că beneficiați de aceste atuuri, trebuie să știți și cum să le scoateți în evidență, cu ajutorul hainelor pe care le purtați. 

 

Este ideal să ascundeți partea de sus a corpului și să puneți accent pe picioare și pe zona inferioară. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iată ce haine vă avantajează, dacă aveți silueta măr: 

  • bluzele foarte lungi și mai largi, care să nu fie cambrate pe talie
  • bluze și cămăși cu decolteuri cât mai adânci
  • pantaloni evazați
  • pantaloni drepți
  • fuste cloș
  • fuste cu talie înaltă

De preferat este să purtați haine într-o singură culoare, pentru ca

silueta dumneavoastră să pară mai subțire. Pentru partea de sus a corpului, cumpărați-vă haine făcute din materiale mai fluide, care să nu se muleze pe burtă.

Aveți grijă și ce fel de sutiene purtați. Tocmai pentru că aveți un bust generos, scoateți-l în evidență cu un sutien de calitate, care să vă ridice sânii și să-i susțină. 

Citeste si: Ce rochii avantajează femeile plinuțe. Inspiră-te din stilul vedetelor!

Dacă aveți probleme și cu brațele, în sensul că sunt mai rotunde, puteți ascunde acest defect cu ajutorul mânecilor de tip fluture, de exemplu. Ideale sunt și mânecile trei sferturi. 

În ceea ce privește pantalonii, aveți grijă să nu fie prea strânși în talie, pentru că rezultatul va fi dezastruos. Vă avantajează pantalonii cu fermoar într-o parte și cei la dungă. 

Rochiile în formă de A, cele cu talie sub sâni sau cele drepte vă vin perfect.

În acest fel, veți ascunde burtica. Fiți atente să nu depășească genunchii. Este valabil și în cazul fustelor. 

Foarte folositoare vă este și lenjeria modelatoare, care o să vă aplatizeze abdomenul. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce trebuie să evitați, dacă aveți silueta măr

Așa cum spuneam, hainele vă pot ajuta să vă ascundeți imperfecțiunile, dar doar dacă le alegeți pe cele potrivite. Altfel, îmbrăcămintea vă poate strica de tot imaginea, iar ceea ce vedeți în oglindă nu va fi pe placul dumneavoastră. 

Ca să nu aveți o astfel de dezamăgire aveți grijă să nu purtați niciodată curele sau cordoane la nivelul taliei. Este o zonă pe care vreți să o ascundeți, așa că aceste accesorii nu au ce căuta în garderoba dumneavoastră. 

De asemenea, nu purtați bluze fără mânecă  sau cu mâneci bufante, pentru că veți obține și mai mult volum în partea de sus, ceea ce nu vă doriți. 

 

Nici puloverele groase, cele pe gât, cele din flanel sau orice alt material pufos nu vă avantajează. Atunci când purtați cămăși, jachete sau paltoane cu nasturi, nu vă încheiați niciodată până sus. Lăsați vedere la gât și la decolteu. 

Citeste si: Ce rochii se poartă în 2021. 8 modele pentru toate siluetele

Nu poate fi vorba să purtați tricouri stâmte sau topuri cu vedere la buric, că tot a venit vara. Pe dumneavoastră vă avantajează bluzele mai lărguțe, care să vă subțieze vizibil partea de sus a corpului. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies