Ce haine se potrivesc pentru silueta clepsidră. Cum îți scoți în evidență formele

Silueta clepsidra si greutatea
Ce haine se potrivesc pentru silueta clepsidră. Cum îți scoți în evidență formele

Silueta clepsidră este avantajată doar de anumite haine. Iată ce trebuie să purtați, ca să vă scoateți în evidență formele.

Silueta clepsidră este considerată de mulți specialiști drept silueta perfectă, care emană feminintate. Femeile care au acest tip de siluetă sunt norocoase, pentru că pot purta cu ușurință destul de multe haine, fără să-și strice aspectul fizic. 

Ce trebuie să purtați, dacă aveți siluetă de tip clepsidră

Citeste si: Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Citeste si: Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

Femeile cu forme au fost apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Tocmai de aceea, nu este de mirare că silueta de tip clepsidră este considerată drept etalonul feminității. 

Acest tip de siluetă este caracterizată printr-o talie foarte bine definită, bust generos, și umeri simetrici cu șoldurile.

Asta înseamnă că circumferința șoldurilor și a bazinului este aproximativ egală cu cea a umerilor și a bustului. 

Este practic, o siluetă extrem de bine definită și proporționată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Femeile care au o astfel de siluetă trebuie să-și pună în evidență, în principal, talia și bustul. Marele avantaj al acestora este că pot purta destul de multe haine care să le avantajeze. 

De exemplu, dacă vreți să mergeți la o petrecere, puteți purta o rochie care să urmeze linia corpului. De asemenea, vă avantajează și rochiile care au cordon sau centură în talie.  Vă vin foarte bine și fustele tip creion, cele cu talie înaltă, dar și cele în formă de A. Nu purtați niciodată fuste prea scurte. Mărimea ideală este până la genunchi.

În ceea ce privește pantalonii, femeile cu siluetă tip clepsidră îi pot purta pe cei slim-fit, pe cei capri sau pe cei drepți, mai ales dacă sunt călcați la dungă. 

Pentru partea de sus a corpului, sunt ideale cămășile, bluzele și sacourile cambrate. Vă avantajează și decolteurile în formă de inimă. 

La capitolul încălțăminte, optați pentru pantofi care au vârful ascuțit sau pentru cizmele până la genunchi. 

Ce haine nu avantajează o siluetă clepsidră

Citeste si: Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Femeia clepsidra

Citeste si: De ce se electrizează părul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar dacă este considerată silueta perfectă, nu vă imaginați că acest tip de formă a corpului nu are și dezavantaje. 

Astfel, femeile care se încadrează în categoria siluetei clepsidră nu pot purta rochii cu talia căzută și nici haine largi. În plus, nu este indicat nici să purtați fuste care aduc un plus de volum în dreptul taliei, dar nici bluze sau cămăși lungi.  Dacă nu știți exact ce v-ar avantaja sau ce v-ar veni bine, uitați-vă la stilul vestimentar al vedetelor care au silueta clepsidră.

De departe, cea mai reprezentativă este Kim Kardashian, dar același tip de formă a corpului o au și Scarlett Johansson, Eva Logoria, Sofia Vergara, Beyonce, Salma Hayek, Jennifer Lopez sau Dita von Teese.

Citeste si: Vedeta a slabit 20 de kilograme! Dieta si transformarea uluitoare a lui Khloe Kardashian!

Ca regulă generală, evitați să purtați, mai ales în partea de jos, haine cu dungi orizontale. Secretul este să vă alungiți și să vă slăbiți vizual silueta și acest lucru îl puteți face dacă optați pentru liniile verticale. 

Nu vă avantajează printurile și nici colanții, pentru că aceștia din urmă vor crea o disproporție neplăcută între fund și glezne. 

Hainele pe care vi le cumpărați nu trebuie să fie din materiale rigide sau voluminoase. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cu ce se asortează fusta plisată. Care sunt cele mai reușite combinații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies