Vedeta a slabit 20 de kilograme! Dieta si transformarea uluitoare a lui Khloe Kardashian!

Vedeta a slabit 20 de kilograme! Dieta si transformarea uluitoare a lui Khloe Kardashian!
Vedeta a slabit 20 de kilograme! Dieta si transformarea uluitoare a lui Khloe Kardashian!

Toată lumea îi zicea că e grasă, însă acum arată demențial. Iată cum a scăpat Khloe Kardashian de peste 20 de kilograme. Transformarea este uluitoare

Khloe Kardashian. Khloe, sora mai mică a celebrei Kim Kardashian West, a fost criticată în trecut pentru surplusul ei de kilograme, având forme mult mai voluptuoase decât surorile ei, în timpul căsătoriei ei tumultuoase cu Lamar Odom. Însă, după ce a divorțat de acesta, vedeta s-a ambiționat și a făcut o schimbare radicală de look. De mai bine de un an de zile, a reușit să dobândească o siluetă de invidiat, cu care atrage admirația tuturor femeilor.

Khloe Kardashian. Superba tânără de 32 de ani se simte mai bine ca niciodată în pielea ei, după ce a slăbit peste 20 de kilograme, iar acum îi ajută și pe alți oameni să slăbească, având propriul show „Revenge body”.

Citeste si: E dovedit ştiinţific: bărbaţii cu burtă atrag mai multe femei frumoase şi trăiesc mai mult

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nutriționistul ei, Dr Philip Goglia¸ a dezvăluit cum a reușit vedeta să slăbească, să-și tonifieze corpul și cum își menține greutate. Potrivit acestuia, Khloe are șapte mese pe zi, are grijă tot timpul să bea apă ca să-și hidrateze corpul. În plus, ea a renunțat definitiv la lactate, sucuri, soia și fructe uscate.

„Când vine vorba de slăbit, 80% contează alimentele pe care le consumi și 20% mișcarea”, susține acesta, dacă vrei să obții un corp de invidiat ca al lui Khloe.

Citeste si: DIETĂ. Slăbești un kilogram pe zi, mâncând cât îți dorești. Iată cum trebuie să ții această cură de slăbire

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Doliu imens la Hollywood! A murit Carmen Argenziano

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies