Cum pot mamele să beneficieze cu bani în plus, pentru copii! Anunț de ultim moment despre voucherele pentru sport

Cum pot mamele să beneficieze cu bani în plus, pentru copii! Anunț de ultim moment despre voucherele pentru sport
Cum pot mamele să beneficieze cu bani în plus, pentru copii! Anunț de ultim moment despre voucherele pentru sport

În Sectorul 2 al Capitalei s-au deschis înscrierile pentru proiectul de acordare a voucherelor de 250 de lei pe lună pentru sport elevilor din învățământul preuniversitar de stat.

Primăria Sectorului 2 a lansat un proiect care vizează stimularea practicării sportului de performanţă în rândul elevilor din învăţământul preuniversitar de stat, prin acordarea de vouchere în valoare de 250 de lei pe lună. Înscrierile pentru acest proiect au început recent.

Citește și: Se dau 3000 de lei pentru mai multe femei din România! Se întâmplă până pe 28 aprilie

Cum pot mamele să beneficieze cu bani în plus, pentru copii

Elevii care au atins vârsta majoratului sau părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori pot depune documentele necesare la unitatea de învățământ preuniversitar de stat la care este înscris elevul până la data de 2 mai.

Pentru a implementa proiectul, autoritatea locală va aloca 2 milioane de lei lunar, pe toată perioada de desfășurare a acestuia, ceea ce înseamnă că aproximativ 8.000 de elevi vor beneficia lunar de voucherele pentru sport în cadrul programului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pentru a beneficia de voucherele pentru sport în valoare de 250 de lei pe lună, elevii din învățământul preuniversitar de stat din Sectorul 2 trebuie să se înscrie în ordinea înregistrării solicitărilor și să respecte limita locurilor disponibile lunar, precum și bugetul alocat proiectului. Structurile sportive care doresc să participe trebuie să demonstreze că sunt afiliate la federația sportivă națională corespunzătoare și să ofere facilități sportive proprii sau disponibile în Sectorul 2.

Elevii care vor primi vouchere pentru sport trebuie să se angajeze în scris să folosească tichetele valorice primite doar în scopul pentru care au fost emise, într-un interval de maximum 30 de zile de la primirea lor, fie prin elevii majori, fie prin părinții/reprezentanții legali ai elevilor minori.

Anunț de ultim moment despre voucherele pentru sport

Înscrierea pentru acordarea voucherelor pentru sport se face prin depunerea mai multor documente la unitatea de învățământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 2 la care este înscris copilul.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Acestea sunt: cerere pentru acordarea voucherelor pentru sport; dovada că elevul s-a înscris/legitimat la una dintre structurile sportive eligibile; documente care să ateste calitatea de părinte, respectiv certificatul de naştere al elevului, în cazul părinţilor naturali sau hotărârea judecătorească de încuviinţare a adopţiei, în cazul elevului adoptat; acte care să ateste calitatea de părinte/reprezentant legal, după caz: certificat de naştere, hotărâre judecătorească, etc; declaraţia pe propria răspundere a elevului major sau părinţilor/reprezentantului legal al elevului minor, după caz; alte documente solicitate de unitatea de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza sectorului 2, după caz, potrivit regulamentului intern;

copie după actul de identitate al elevului major.

Citește și: Ajutor de stat pentru femeile din România care își doresc să devină mame! Cine poate beneficia



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Femeile din România care au pensie sub 2000 de lei vor primi bani în plus. Anunțul venit de la Guvern

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies