Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid. Ingredientul de care nu te vei mai dezlipi

Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid.
Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid.

Toată lumea își dorește ca încălțările pe care le poartă să arate ca noi. Adidașii albi sunt foarte greu de păstrat, iar sfaturile pentru curățarea lor sunt împărțite. Iată care este ingredientul care te va ajuta să ai fiecare pereche de pantofi imaculată!

Acest ingredient te va face să îl folosești foarte des, după ce ai aflat de existența lui. Iată cum poți face adidașii vechi să arate ca noi.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă amesteci bicarbonat de sodiu cu apă clocotită și foi de dafin. Este un truc de-a dreptul genial

Cum poți face încălțămintea albă să arate ca nouă

Pantofii albi sunt foarte des întâlniți, atât la femei, cât și la bărbați. Fie că porți un costum, o rochie, sau haine simple, aceștia vor merge la orice, iar din acest motiv vor fi aleși de foarte multe persoane. Dacă îți este greu să îi menții curați și vrei să arate ca noi de fiecare dată, iată ce trebuie să faci.

Cu toate că arată foarte bine, dezavantajul lor este că se murdăresc destul de ușor, chiar din primele minute în care îi pui în picioare, dar pentru acest lucru există un ingredient care face

cu adevărat minuni.

Ați observat deja că spălarea lor nu mai ajută atât de mult, deoarece oricât de mult v-ați dori să îi faceți să arate ca la început, nu veți mai reuși.

Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid.
Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid.[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Beneficiul bicarbonatului de sodiu peste cartofi. Care este trucul util

Ingredientul care îți va curăța încălțămintea albă

Una dintre cele mai populare metode de a-ți curăța pantofii albi este cea cu pastă de dinți. Deși este extrem de cunoscută, nu toată lumea o face corect.

Foarte important este să alegi o pastă de dinți albă, nu una colorată sau una sub formă de gel. De asemenea, vei mai avea nevoie de o periuță vechie și de șervețele umede.

La început, șterge praful și spală murdăria de pe pantofi. Pune o cantitate mică de pastă și freacă suprafața uscată a acestora cu periuță de dinți veche.

Freacă până când pasta este complet absorbită de pânză. După ce ai făcut acest lucru, șterge pantofii curățați cu o cârpă umedă pentru a îndepărta resturile de pastă.

În plus, mai poți folosi și bicarbonatul de sodiu.

Amestecă o lingură din acest ingredient cu o jumătate de pahar cu apă. Aplică pasta obținută pe pantofi, las-o să se usuce, apoi îndepărteaz-o cu o perie. După ce veți urma acești pași, încălțămintea voastră va arăta impecabil. 

Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid.
Cum poți curăța încălțămintea albă într-un mod rapid.[Sursa foto: PixaBay]

 

Citeste si: Cum se prepară corect murăturile. Ce sfaturi au bucătarii



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce trebuie să pui lunar în chiuveta. Care este secretul multor instalatori

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies