Toată lumea își dorește ca încălțările pe care le poartă să arate ca noi. Adidașii albi sunt foarte greu de păstrat, iar sfaturile pentru curățarea lor sunt împărțite. Iată care este ingredientul care te va ajuta să ai fiecare pereche de pantofi imaculată!
Acest ingredient te va face să îl folosești foarte des, după ce ai aflat de existența lui. Iată cum poți face adidașii vechi să arate ca noi.
Cum poți face încălțămintea albă să arate ca nouă
Pantofii albi sunt foarte des întâlniți, atât la femei, cât și la bărbați. Fie că porți un costum, o rochie, sau haine simple, aceștia vor merge la orice, iar din acest motiv vor fi aleși de foarte multe persoane. Dacă îți este greu să îi menții curați și vrei să arate ca noi de fiecare dată, iată ce trebuie să faci.
Cu toate că arată foarte bine, dezavantajul lor este că se murdăresc destul de ușor, chiar din primele minute în care îi pui în picioare, dar pentru acest lucru există un ingredient care face
Ați observat deja că spălarea lor nu mai ajută atât de mult, deoarece oricât de mult v-ați dori să îi faceți să arate ca la început, nu veți mai reuși.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Beneficiul bicarbonatului de sodiu peste cartofi. Care este trucul util
Ingredientul care îți va curăța încălțămintea albă
Una dintre cele mai populare metode de a-ți curăța pantofii albi este cea cu pastă de dinți. Deși este extrem de cunoscută, nu toată lumea o face corect.
Foarte important este să alegi o pastă de dinți albă, nu una colorată sau una sub formă de gel. De asemenea, vei mai avea nevoie de o periuță vechie și de șervețele umede.
La început, șterge praful și spală murdăria de pe pantofi. Pune o cantitate mică de pastă și freacă suprafața uscată a acestora cu periuță de dinți veche.
Freacă până când pasta este complet absorbită de pânză. După ce ai făcut acest lucru, șterge pantofii curățați cu o cârpă umedă pentru a îndepărta resturile de pastă.
În plus, mai poți folosi și bicarbonatul de sodiu.
Citeste si: Cum se prepară corect murăturile. Ce sfaturi au bucătarii