Cum poti sa faci acasa un cascaval sanatos! Incearca aceste trucuri!

Cum poti sa faci acasa un cascaval sanatos! Incearca aceste trucuri!
Cum poti sa faci acasa un cascaval sanatos! Incearca aceste trucuri!

Trebuie doar sa faceti rost de lactate de tara, naturale: lapte de vaci si branza de vaci proaspete.

 

Reteta cascavalului de casa
Ingrediente
- 1 litru de lapte
- 500 g de branza de vaci
- 60 g de unt
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Mod de preparare
Faramitati bine branza
de vaci, cu mainile curate sau cu o furculita.
Puneti-o intr-o oala si adaugati laptele. Amestecati si puneti vasul pe foc.
Cand apar primele clocote, feriti oala de pe foc si strecurati amestecul printr-o panza sau strecuratoare deasa intr-o alta cratita de care stiti sigur ca nu se prinde mancarea.
Adaugati peste branza strecurata untul, sarea si bicarbonatul de sodiu. Puneti vasul pe foc si lasati amestecul sa fiarba circa 10 minute, amestecand cu un tel.
Compozitia trebuie sa devina fina, fara bucati mari de branza. Lasati focul la mic, deoarece branza se va topi si se va prinde de vas.
Cand compozitia a devenit omogena, turnati-o intr-o forma rotunda (un bol mare sau doua boluri mici), sau intr-o tavita dreptunghiulara. Puteti folosi orice fel de forma doriti.
Acoperiti forma sau formele cu o folie de plastic, si dati-le la rece, in frigider sau in balcon, daca este iarna.
Lasati cascavalul 1-2 zile, pentru a se intari bine.
Sursa

Reteta cascavalului de casa

Ingrediente

- 1 litru de lapte
- 500 g de branza de vaci
- 60 g de unt
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare

Faramitati bine branza de vaci, cu mainile curate sau cu o furculita.

Puneti-o intr-o oala si adaugati laptele. Amestecati si puneti vasul pe foc.

Cand apar primele clocote, feriti oala de pe foc si strecurati amestecul printr-o panza sau strecuratoare deasa intr-o alta cratita de care stiti sigur ca nu se prinde mancarea.

Adaugati peste branza strecurata untul, sarea si bicarbonatul de sodiu. Puneti vasul pe foc si lasati amestecul sa fiarba circa 10 minute, amestecand cu un tel.
Compozitia trebuie sa devina fina, fara bucati mari de branza. Lasati focul la mic, deoarece branza se va topi si se va prinde de vas.

Cand compozitia a devenit omogena, turnati-o intr-o forma rotunda (un bol mare sau doua boluri mici), sau intr-o tavita dreptunghiulara. Puteti folosi orice fel de forma doriti.

Acoperiti forma sau formele cu o folie de plastic, si dati-le la rece, in frigider sau in balcon, daca este iarna.
Lasati cascavalul 1-2 zile, pentru a se intari bine.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies