Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din banane. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos

Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din banane. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos
Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din banane. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos

Află din rândurile următoare cum să realizezi o mască din banane pentru deteriorarea părului.

De-a lungul timpului, părul nostru este supus la o serie de tratamente, care ar putea afecta calitatea acestuia. Astfel, mai ales în cazul în care dorim să facem o schimbare de look și alegem să ne decolorăm părul, acesta devine foarte deteriorat, iar aspectul său este unul neplăcut. De aceea, este foarte important să apelăm la ajutorul unui specialist în domeniu atunci când vrem să facem astfel de schimbări pentru a ne asigura că nu ne distrugem podoaba capilară.

Pe de altă parte, produsele de styling, aparatele cu căldură pe care le folosim pentru coafarea părului, dar și factorii de mediu pot avea efecte nocive asupra părului nostru, iar acesta poate deveni deteriorat între timp.

Astfel, este foarte important să îi acordăm acestuia îngrijirea de care are nevoie și să îl hidratăm corespunzător. Pe piață există numeroase produse care promit să ne hidrateze firul de păr în profunzime.

Cu toate acestea, există și variante naturale pe care le poți prepara în confortul propriei tale locuințe.

Mască din banane pentru păr deteriorat

Citește și: Masca de cocos extrem de eficientă! Trucul de care femeile au nevoie, pentru a scăpa de ridurile și petele de pe ten

Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din banane. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos
Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din banane. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente:

  • O banană
  • O lingură de miere
  • Câteva picături de ulei de cocos

Mod de preparare:

Zdrobiți fructele cu o lingură și amestecați-le cu restul ingredientelor într-un recipient. Odată ce preparatul este gata, aplicați-l de la rădăcini până la vârfuri pe tot părul și lăsați-l să acționeze timp de 25 de minute.

Mască din avocado pentru păr deteriorat

Citește și: Ingredientele de care ai nevoie pentru o mască naturală destinată tenului! Trucul de care femeile au nevoie, pentru ca machiajul să nu mai aibă un aspect rigid

Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din avocado. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos
Cum poți scăpa de deteriorarea părului cu ajutorul unei măști din avocado. Trucul care îți va lăsa părul mătăsos[Sursa foto: freepik]

O altă modalitate prin care poți să îți hrănești părul este cu ajutorul unei măști din avocado și ou, combinată cu miere, astfel încât părul tău să beneficieze de toate substanțele nutritive pentru un aspect strălucitor.

Ingrediente:

  • Jumătate de avocado
  • O lingură de miere
  • Un ou

Mod de preparare:

Zdrobește toate ingredientele și amestecă-le până când obții o pastă consistentă. Ulterior, aplică amestecul de la rădăcini până la vârfuri și lasă-l să acționeze o jumătate de oră. Aplică această mască de două ori pe săptămână, iar părul tău deteriorat se va transforma într-unul strălucitor.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să prepari acasă măști de păr, pe bază de rozmarin. Trucul pe care trebuie să îl folosească femeile care vor să își închidă nuanța părului, în mod natural

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies