Masca de cocos extrem de eficientă! Trucul de care femeile au nevoie, pentru a scăpa de ridurile și petele de pe ten

Masca de cocos extrem de eficientă! Trucul de care femeile au nevoie, pentru a scăpa de ridurile și petele de pe ten
Masca de cocos extrem de eficientă! Trucul de care femeile au nevoie, pentru a scăpa de ridurile și petele de pe ten

Ai grijă de tenul tău pentru a preveni apariția petelor și ridurilor cu acest ser cu apă de cocos. Împărtășim cu tine această rutină de îngrijire a pielii care va deveni favorita ta.

Pentru a avea un aspect plăcut, oamenii iau în considerare mai multe aspecte care pot influența apariția semnelor de îmbătrânire sau a imperfecțiunilor pe față.

Citește și: Cum pot elimina femeile mătreața din păr. Trucul care va ajuta doamnele să aibă podoaba capilară sănătoasă și strălucitoare

Trucul de care femeile au nevoie, pentru a scăpa de ridurile și petele de pe ten

Acest lucru este extrem de important, deoarece este, de asemenea, legat de starea de sănătate și trebuie să acordăm cea mai mare atenție feței noastre, în special radiațiilor solare și radicalilor liberi.

Deci, pentru a preveni apariția petelor și ridurilor pe față, vă vom arăta cum să aveți grijă de ea folosind un ser cu apă de cocos.

Pentru a crea acest ser care vă va ajuta să aveți grijă de fața dumneavoastră în ceea ce privește petele și ridurile, veți avea nevoie de apă de cocos.

Apă de cocos va asigura hidratarea, deoarece conține nutrienți și minerale, reduce petele de pe față datorită conținutului de citochine și stimulează producția de colagen. De asemenea, conține antioxidanți și vitamina C pentru a contracara petele de pe față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum să folosiți serul cu apă de cocos în rutina ta

Ingrediente:

Bumbac

Apă de cocos

Pași de urmat:

Curățați foarte bine fața pentru a vă asigura că nu aveți niciun tip de machiaj sau grăsime pe piele.

Înmuiați un disc de bumbac în apă de cocos.

După ce ați pregătit discul de bumbac, aplicați-l pe întreaga față și pe gât.

Lăsați-l să se usuce timp de maxim 15 minute.

Este important de subliniat că pentru a obține rezultate mai bune pentru pielea feței și pentru a o proteja împotriva petelor și ridurilor, tonerul trebuie aplicat zilnic.

Dacă aveți îndoieli cu privire la utilizarea apei de cocos în acest fel, puteți opta și pentru o mască facială.

Pentru a face aceasta, amestecați apa de cocos cu o lingură de miere crudă, asigurându-vă că se amestecă bine, și aplicați-o pe față timp de 20 de minute.

Citește și: Diferența dintre cremă și loțiune. Alegerea corectă pentru pielea ta și cum să beneficiezi la maxim de fiecare!

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum pot elimina femeile mătreața din păr. Trucul care va ajuta doamnele să aibă podoaba capilară sănătoasă și strălucitoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies