Cum pregătește Florentina Opriș cartofii. Care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți.”

Cum pregătește Florentina Opriș cartofii. Care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți.”
Cum pregătește Florentina Opriș cartofii. Care este momentul din zi când alege să îi consume. „I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți.”

Florentina Opriș a explicat cum pregătește cartofii și cum îi transformă într-o masă gustoasă și sănătoasă.

Florentina Opriș, cunoscuta realizatoare de televiziune, cu o carieră pe micile ecrane și activă mereu în mediul online, reușește să inspire de fiecare dată pe rețele de socializare spre o viață echilibrată. Astfel, toate postările din mediul online reușesc să aducă echilibru celor care o urmăresc, găsind întotdeauna alternative sănătoase, atât la mâncăruri, cât și la toate activitățile pe care le desfășoară de zi cu zi. De această dată, vedeta a explicat cum pregătește cartofii pentru a arăta exact ca cei prăjiți, dar și care este momentul potrivit pentru a fi serviți.

„Cartofii pot avea doar beneficii dacă știi când și cum să-i consumi. Și mai ales cum să-i prepari. O să vă spun cum i-am preparat eu ca ei să devină ca și cum ar fi prăjiți. Dar vreau să spun că da, cartoful conține vitamina C în proporție foarte mare, ceea ce ajută sistemul imunitar. Pe de altă parte, trebuie să știi că are un conținut mare de fibre.

Îți oferă acea senzație de sațietate. Trebuie să știi cantitatea și momentul zilei în care îl consumi. Eu obișnuiesc să mănânc cartofi, îmi plac cartofii, dar mănânc la prânz, alături de murături. Asociați așa, cartoful poate să fie un meniu foarte gustos și sănătos.”, a povestit Florentina Opriș.

Cum pregătește Florentina Opriș cartofii într-un mod sănătos

Citește și: Rețeta Florentinei Opriș de plăcintă de dovleac: „Dovleacul are un conținut ridicat de apă, este sărac în calorii și bogat în potasiu și magneziu.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce trebuie să pui dimineața în cafea pentru a te bucura de proprietățile sale? Florentina Opriș își dezvăluie trucul: „Îți stimulează metabolismul și te ajută să slăbești.”

Aceasta a explicat, pas cu pas, cum îi gătește și începe prin a-i tăia felii, exact ca atunci când ar fi prăjiți, însă diferența este că sunt înfășurați în folie de aluminiu și băgați la cuptor.

Vedeta alege să-i consume la prânz.

„Cum am pregătit cartofii, îți spun și eu. I-am tăiat așa cum îi tai de obicei pentru a fi prăjiți, dar de data asta i-am pus într-o folie la cuptor. I-am lăsat la cuptor și am pus pe deasupra un pic de ulei. În felul acesta ei nu au multe calorii, sunt bogați în fibre și vitamina C de care am nevoie.”,

a mai povestit vedeta.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

Florentina Opriș
Florentina Opriș[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce trebuie să pui dimineața în cafea pentru a te bucura de proprietățile sale? Florentina Opriș își dezvăluie trucul: „Îți stimulează metabolismul și te ajută să slăbești.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Marele secret al lui Silviu Biriș dezvăluit de Aurelian Temișan. Cum a reacționat actorul: "Cuvintele mele sunt sărace"

Georgiana Lobonț, despre momentul în care a aflat de pierderea sarcinii. „Vestea am primit-o de la domnul doctor, cu copiii de față și cu bunica.”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies