Cum prepari acasă cea mai bună cremă de față

crema de fata facuta in casa cu miere
Cum prepari acasă cea mai bună cremă de față

Crema de față este una dintre cele mai esențiale produse de îngrijire, pentru ca tenul să fie cu adevărat curat. Însă știați cum puteți prepara acasă aceste creme?

Aflați din rândurile următoare câteva moduri naturale de a prepara cremele pentru față, chiar la voi acasă. Indiferent de tenul pe care îl aveți, printre aceste creme se află măcar una care vă va face tenul mult mai sănătos.

 

Cum prepari acasă cea mai bună cremă de față

Crema de față făcută în casă cu miere

Pentru ten uscat  – la o mască veți avea nevoie de un gălbenuș de ou, de o linguriță de miere de albine și o linguriță de ulei vegetal, pe care le veți amesteca, la altă mască veți avea nevoie de drojdie de bere proaspătă (25 g) și o linguriță de miere, pe care le veți amesteca, iar la o altă mască veți avea nevoie de 3 lingurițe de tărâțe de grâu, pe care le veți amesteca cu o linguriță de miere și jumătate de linguriță de glicerină.

  

Pentru ten deshidratat  – veți avea nevoie de o linguriță de miere de albire și 3 lingurițe de suc proaspăt de portocale, pe care le veți încorpora împreună.

Pentru ten tern și obosit  – tot ce trebuie să faceți este să încălziți ușor la bain-marie mierea și să adăugați lăptișorul de matcă. Masca se aplică călduță pe ten.

Pentru ten congestionat  – tot ce trebuie să faceți este să umeziți 3 lingurițe de tărâțe de grâu cu puțin lapte și să amestecați tot conținutul cu o linguriță de miere.

crema de fata facuta in casa pentru ten vesnic tanar

Citeste si: Cu ce se ia vopseaua de păr de pe piele

 

Cremă de față făcută în casă – pentru anti-îmbătrânire și anti-riduri

Ingrediente necesare

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente : unt de shea nerafinat (30 ml), ulei de nucă de cocos nerafinat (30 ml),  gel aloe vera pur (30 ml), vitamina E (o jumătate de linguriță) și ulei esențial de tămâie (10 picături).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mod de preparare

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați într-un castron toate ingredientele menționate mai sus, aceasta fiind o variantă de preparare. O altă variantă ține de încălzirea uleiului de nucă de cocos și a untului de shea într-o cratiță, iar apoi puteți să adăugați și celelalte ingrediente și să le amestecați.

Se recomandă să utilizați această cremă în jurul ochilor, în fiecare dimineață, dar și înainte de culcare, zilnic.

crema de fata facuta in casa pentru riduri

Citeste si: Masca de păr cu ULEI DE ARGAN. Cum o prepari acasă

 

Cremă de față făcută în casă – pentru ten fin și fără riduri

Ingrediente necesare

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente : ceară de albine (10 g), miere polifloră (5 ml), suc de bulbi de ceapă (2 ml) și suc de bulbi de crin (10 ml).

Mod de preparare

Tot ce trebuie să faceți este să omogenizați foarte bine toate ingredientele pe baie de aburi și să le amestecați până când se vor răci. Crema obținută se poate aplica pe zonele cu riduri, lăsându-se la acționat, timp de aproximativ 20 de minute. Astfel, pielea va fi ca de bebeluș, iar ridurile se vor estompa.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

crema de fata facuta in casa pentru anti-imbatranire

Citeste si: Cum să obții un machiaj natural. "O femeie bine machiată este cea care știe să-și pună în valoare trăsăturile frumoase"

 

Cremă de față făcută în casă – pentru ten veșnic tânăr

Ingrediente necesare

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente : o lingură de flori uscate de mușețel, apă plată (150 ml), ulei de măsline extra-virgin (100 ml), o lingură de miere lichidă, ceară de albine (10 gr), glicerină vegetală (2 linguri), ulei aromat de mușețel (2 picături) și ulei aromat de gălbenele (2 picături).

Mod de preparare

Tot ce trebuie să faceți este să puneți la fiert apa cu florile de mușețel până când vor da în clocot. Apoi veți acoperi vasul și le veți lăsa să fiarbă pentru aproximativ 5 minute, la foc potrivit. Conținutul se va lăsa la răcit, iar apoi se va strecura. În ceea ce privește uleiul de măsline și ceara, le veți pune împreună pe baie de aburi, iar treptat veți adăuga și glicerina. Tot amestecul se va lăsa să se topească la foc mic, în timp ce amestecați mereu. Luați apoi vasul de pe foc și adăugați decoctul de mușețel, în timp ce amestecați cu o furculiță.

Amestecul se va lăsa într-un borcan și se va lăsa să se răcească, iar abia apoi se va pune capacul. Crema se păstrează la frigider și se utilizează pentru a menține tinerețea obrazului, pentru a lăsa pielea mătăsoasă și mult mai curată și se poate folosi pentru orice fel de ten.

cum prepari acasa cea mai buna crema de casa

Citeste si: Sfaturi pentru hidratarea tenului acasă



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Alimente pentru hidratarea pielii. Ce trebuie să mâncați, pentru a avea un ten perfect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies