Cum putem inversa procesul de zaharisire al mierii

Cum putem inversa procesul de zaharisire al mierii
Cum putem inversa procesul de zaharisire al mierii

Mierea este pur si simplu un aliment minunat! Este un indulcitor natural cu o aroma si o textura foarte placute, dar si o adevarata portie de sanatate.

Cu cat mierea este mai pura, cu atat mai bine, doar ca mierea de calitate se si zahariseste repede.

1. Pregateste un bol adanc

Insurubeaza strans capacul borcanului cu miere si pune borcanul intr-un bol suficient de adanc cat sa permita scufundarea completa a acestuia. Asaza apoi bolul in chiuveta.

Remediu naturist impotriva caderii parului

2.

Adauga apa calda
Da drumul la robinetul de apa calda si umple bolul pana sus cu apa calda.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Albus si lamaie pentru imunitate- Reteta de care nu ti-a zis nimeni!

3. Lasa mierea la „desfacut"
Tine mierea la "desfacut" in apa calda pana ce apa din bol ajunge la temperatura camerei.

Sursa



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies