Cum reușește Șerban Copoț să gestioneze perioadele dificile din viața sa? „Soția mă ridică. Ea este și cel mai bun prieten al meu!”

Cum reușește Șerban Copoț să gestioneze perioadele dificile din viața sa? „Soția mă ridică. Ea este și cel mai bun prieten al meu!”
Cum reușește Șerban Copoț să gestioneze perioadele dificile din viața sa? „Soția mă ridică. Ea este și cel mai bun prieten al meu!”

Artistul a vorbit deschis despre momentele dificile din viața sa.

Șerban Copoț a fost invitat în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa personală. Artistul a dezvăluit că de-a lungul timpului s-a confruntat cu perioade dificile din punct de vedere emoțional, însă mereu a reușit să treacă peste ele.

Șerban Copoț, dezvăluiri despre momentele dificile din viața sa

Citește și: Cum își educă Șerban Copoț copiii? „Îi cresc să fie cavaleri, să respecte fetele, dar nici să se lase călcați în picioare. Mama preia comanda pentru că la băieți eu am fost sperietoarea.”

Cum reușește Șerban Copoț să gestioneze perioadele dificile din viața sa?
Șerban Copoț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Șerban Copoț vorbește despre conflictul cu Laurențiu Duță: „S-au pierdut foarte multe trenuri. A fost și el implicat în toată afacerea asta.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Potrivit mărturisirilor sale, Șerban Copoț nu își permite să aibă momente în care se simte decăzut, deoarece are pe umerii săi responsabilitatea unei familii.

Am și eu momente în care sunt mai jos, pentru că am o responsabilitate, o familie. Poate nu toate lucrurile ies așa cum îmi doresc, dar mă reîncarc cu energie și oricum nu am încotro. Mi se pare un lux să fii deprimat.

Eu nu sunt atât de bogat. Nu am timp, n-am cum. Nu știu dacă aș avea cum să am o perioadă din asta. Cred că aș pierde foarte multe .”, a declarat artistul.

Soția lui Șerban Copoț, un real sprijin pentru artist

Cum reușește Șerban Copoț să gestioneze perioadele dificile din viața sa?
Șerban Copoț și soția sa[Sursa foto: Facebook]

Cu toate acestea, deși nu își dă voie să aibă momente în care se simte decăzut, viața prezentatorului TV este plină de suișuri și coborâșuri.

Atunci când e jos, însă, Șerban Copoț se bucură de sprijinul Roxanei, femeia care i-a dăruit trei copii și care, spune el, este cel mai bun prieten al său.  

Soția mă ridică. Ea este și cel mai bun prieten al meu și știe cum să mă gestioneze în așa manieră încât să mă simt puternic și apt de orice, să trec peste orice.

E important să ai un partener care este alături de tine când ești jos și e foarte important să nu îți spună că ești jos. Trebuie și puțină blândețe când vezi că un om nu e în apele lui .”, a declarat Șerban Copoț.   



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină? „Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies