Cum reușește Simona Gherghe să se mențină în formă și cât de des gătește prezentatoarea TV.? „Ai mei arată bine la vârsta lor, sunt în forță.”

Cum reușește Simona Gherghe să se mențină în formă și cât de des gătește prezentatoarea TV.? „Ai mei arată bine la vârsta lor, sunt în forță.”
Cum reușește Simona Gherghe să se mențină în formă și cât de des gătește prezentatoarea TV.? „Ai mei arată bine la vârsta lor, sunt în forță.”

Simona Gherghe a dezvăluit secretul care o face să arate bine și a vorbit despre stilul de viață pe care îl are.

Simona Gherghe, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, care și-a început cariera la pupitrul știrilor, este mereu prezentă pe micile ecrane prezentând un show matrimonial și este la fel de activă și pe rețelele de socializare. Are o carieră de succes, iar când vine vorba de viața personală, aceasta este fericită și împlinită alături de soțul ei și de cei doi copii.

Cum reușește Simona Gherghe să se mențină în formă

Citește și: Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”

Simona Gherghe
Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Simona Gherghe, despre cele mai dificile momente din viața ei. Când a simțit prezentatoarea TV că este copleșită de tot ce se întâmplă în jur. „Mama este soarele în familia noastră.”

Invitată în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, vedeta TV a vorbit despre foarte multe aspecte din viața ei personală și profesională, dar și despre mici secrete care o țin în formă și o fac să arate atât de bine. Întrebată cum reușește să își păstreze kilogramele, aceasta a spus că obișnuiește să meargă la sală, însă mereu este pe fugă, mai ales pentru cei doi copii ai săi.

Mărturisește că și gena are un rol foarte important, deoarece și părinții ei arată foarte bine pentru vârsta lor. Când vine vorba despre gătit, prezentatoarea TV a spus că pregătește mâncăruri ușoare, nu se complică niciodată și are noroc și de faptul că ai săi copii nu sunt pretențioși la mâncare.  “Da, merg la sală. Acum nu am mai mers de două luni că a fost vacanță, dar mă duc la sală.
Au ei grijă să se ocupe, în sensul că mai dorm puțin, mănânc când pot, pentru că în continuare: “mama, vreau aia, mama vreau aia” și mai mult alerg prin casă și strâng după ei, dar și metabolismul și gena ajută. Pentru că și ai mei arată bine la vârsta lor, sunt în forță, sunt ce trebuie. Gătesc copiilor, dar gătesc mâncăruri ușoare, nu mă complic. Le fac ceva ce pot să gestionez în jumătate de oră.
Sunt și copii nepretențioși. Dacă într-o seară nu am nimic gătit, le fac niște sandvișuri și mănâncă.”,
a spus Simona Gherghe.  

Simona Gherghe-copii
Simona Gherghe-copii[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Mi s-a părut foarte, foarte, foarte greu. Inclusiv atacuri din astea de panică.” Simona Gherghe a vorbit deschis despre perioada de după naștere. Cum influențează social media proaspetele mămici

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies