Cum reușești să faci sport tot anul: 4 trucuri inspirate de cei mai sănătoși oameni.

Cum reușești să faci sport tot anul: 4 trucuri inspirate de cei mai sănătoși oameni.
Cum reușești să faci sport tot anul: 4 trucuri inspirate de cei mai sănătoși oameni.

Oamenii fac sport din motive extrem de variate. Unii aleg sportul pentru senzatia de fericire si relaxare pe care o dobandesc dupa un antrenament, altii o face pentru sanatate, ori pentru o silueta de invidiat.

Cum reușești să faci sport tot anul: 4 trucuri inspirate de cei mai sănătoși oameni. Oamenii fac sport din motive extrem de variate. Unii aleg sportul pentru senzatia de fericire si relaxare pe care o dobandesc dupa un antrenament, altii o face pentru sanatate, ori pentru o silueta de invidiat. Un lucru este clar: indiferent de care ar fi motivatia ta, sportul ajuta la construirea unui corp puternic si a unei minti sanatoase.

Iata cum poti gasi si tu motivatie sa faci sport, respectand cateva trucuri:

Ai grija sa tii mereu langa tine o pereche de pantofi sport

Multi dintre noi au o viata agitata, cu multa munca si mult stres. Asta nu inseamna ca nu poti sa fii activ in fiecare zi. Pentru a face acest lucru, tine langa tine intotdeauna o pereche de adidasi la vedere, in casa.

Poti alege sa ii tii in hol sau in zona ta de antrenament, daca ai una. De fiecare data cand ii vei vedea, cheful de a face sport iti va aparea mai usor, iar tu te vei misca mai mult si mai des.  

Cum reușești să faci sport tot anul: 4 trucuri inspirate de cei mai sănătoși oameni.
Cum reușești să faci sport tot anul: 4 trucuri inspirate de cei mai sănătoși oameni.[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fa-ti planuri cu o prietena buna

Un alt secret al longevitatii pe care il poti fura este ideea de comunitate. Sportul intervine in viata ta mult mai usor atunci cand ai aproape un cerc de prieteni buni, cu care sa planifici diverse activitati de relaxare care implica si sport in acelasi timp. Asadar, vorbeste cu o prietene buna si stabiliti impreuna sa iesiti la alergat, la inot sau la dans.

Misca-te ori de cate ori ai ocazia

Daca iti doresti sa fii mai activa pe toata durata anului, trebuie sa iti construiesti un mindset potrivit. Incearca astfel sa integrezi miscarea in orice context se poate, extins, in plus pe langa antrenamentele propriu-zise, pe saltea ori la sala de fitness.

Citeste si: Cum îți păstrezi motivația să faci sport!

Alege un tip de miscare care iti place cu adevarat

Cand discutam despre sport, multi oameni se gandesc la antrenamentele de cardio ori de forta. Realitatea este ca nu toata lumea este pasionata de genul acesta de exercitiu. Este posibil sa iti placa in schimb inotul, dansul, mersul pe bicicleta sau chiar drumetiile. Este important sa gasesti un tip de miscare care sa itiaduca placere si bucurie.

Sportul poate fi si distractiv.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies