Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”
Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Omul de afaceri nu a excelat la învățărură.

Serghei Mizil a fost recent invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a făcut dezvăluiri neștiute despre copilărie, adolescență, părinții săi și multe alte detalii interesante.

Omul de afaceri provine dintr-o familie înstărită, tatăl său, Paul Niculescu-Mizil, fiind un înalt demnitar comunist, care a avut funcții importante pe vremea lui Ceaușescu. Astfel, fiul său a avut la rândul său numeroase avantaje de pe urma funcțiilor tatălui său.

Citește și: Ce relație are Serghei Mizil cu fiicele sale? „Eu le-am ajutat cu case. La fiecare vilă, mașini și tot ce au nevoie. Eu zic că un părinte trebuie să aibă grijă de copiii lui.”

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală?
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum a reușit soția lui Serghei Mizil să îl facă pe acesta un om mai bun: „Eu până la ea nu am avut casă, nu am avut nici chei, lăsam totul și plecam.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Serghei Mizil a profitat de funcțiile înalte ale tatălui

Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală?
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

Omul de afaceri a dezvăluit că nu era nici pe departe un elev silitor, ci din contră, le-a creat numeroase probleme profesorilor. Cu toate acestea, chiar dacă nu a învățat foarte bine la școală, Serghei Mizil a reușit să se descurce cu brio în viață.

Denise Rifai: Ați băgat groaza în profesori?

Serghei Mizil: Tata era al doilea după Ceaușescu și erau tablourile în clasă. Cu tata. Nu că am băgat groaza, că eram mai mulți care erau eram așa mai obosiți la creieri. După aceea ne-a mutat prin mai multe ori și au făcut o clasă specială cu noi în care făceam ce voiam, veneam când voiam. La bacalaureat am zis că mă arunc pe geam și am luat 10, terminând realul.

Așa trebuia. Când s-a schimbat asta cu monedele, mă încurcă rău de tot cu bani vechi, bani noi, mă derutează, terminând realul.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament- stirilekanald.ro

Denise Rifai: V-a părut vreodată rău că nu ați învățat?

Serghei Mizil: Nu că nu am învățat, că eu sunt foarte bine pregătit. Adică, eu rețin mai mult dacă văd și aud decât dacă citesc. Neavând exercițiul să citesc foarte mult, dacă stai de vorbă cu mine, te bag în artă, în politică, în orice, nu mă încurcă nimic.

Nu am stat să citesc. Am urmărit foarte mult și prind foarte repede. Ce îmi pare foarte rău și recomand la toți, limbile străine de mic, mai ales acum când poți să circuli. Eu vorbeam franceză, cine vorbea franceză cu mine? Mama. ”, a declarat omul de afaceri.   



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Șișcanu profită din plin de ultimele zile în vacanță: „E foarte bine să petreci așa o zi de luni. Plaja nu este aglomerată, vremea e plăcută. Mă cheamă niște responsabilități în România.”

Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Snoop Dogg, în rol inedit la Jocurile Olimpice de la Paris. Ce surpriză pregătește celebrul rapper

Care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un viitor partener pentru Marina Almășan? „Nu trebuie să fie frumos, bogat, nu trebuie să fie important, trebuie să fie bun.”

Ce simptome au oamenii infectați cu virusul care „umflă creierul”? Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața

Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila


Cookies