„Cum s-a întâmplat oare să ia foc?! Mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt.” Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani

„Cum s-a întâmplat oare să ia foc?! Mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt.” Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani
„Cum s-a întâmplat oare să ia foc?! Mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt.” Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani

Irinel Columbeanu a devenit subiectul principal al știrilor de când a devenit cunoscut că și-a pierdut întreaga avere și se află acum într-un azil de la Ghermănești, fără resurse financiare pentru a-și acoperi cheltuielile.

Cu toate acestea, nu demult, cu mulți ani în urmă, el deținea cea mai impunătoare și luxoasă vilă din Izvorani, care în cele din urmă a fost distrusă în totalitate într-un incendiu devastator în 2020, devenind o ruină completă.

Citește și: „Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo.” Irinel Columbeanu, căutat de domnișoare, după ce s-a mutat la azil! Ce a spus fostul milionar despre Anna Lesko

Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Cum arată azilul în care locuiește Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri nu are bani să plătească costurile

Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani

Irinel Columbeanu a atras atenția mass-media în ultimul timp, în urma dezvăluirilor despre pierderea întregii sale averi și faptul că se găsește acum într-un azil din Ghermănești, având dificultăți financiare pentru a-și susține cheltuielile.

Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, deținea cea mai impresionantă și luxoasă vilă din Izvorani, care din nefericire a fost distrusă în totalitate într-un incendiu devastator care a avut loc în 2020, transformându-se într-o ruină completă.

Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vila impresionantă a lui Irinel Columbeanu se găsea pe malul pitoresc al lacului Snagov, ocupând o suprafață de 10.000

de metri pătrați de teren, dintre care 2.500 de metri pătrați erau construiți cu mare rafinament. Această locuință de lux includea nu mai puțin de 15 dormitoare, fiecare având propria baie și un dressing spațios.

 În plus, în incinta vilei, se regăseau facilități extraordinare, cum ar fi o bucătărie profesională, o ghețărie pentru răcorirea gusturilor fine, o piscină interioară și una exterioară pentru momentele de relaxare, o saună revigorantă și vestiare elegante.

Garajele multiple, în număr de cinci, erau destinate a găzdui colecția impresionantă de mașini a lui Irinel Columbeanu, în timp ce lângă lac, erau amenajate cinci locuri speciale pentru bărci, reflectând pasiunea sa pentru navigație.

Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani[Sursa foto: TikTok]

Cu toate acestea, imaginea actualei stări a vilei este una extrem de tulburătoare, contrară opulenței trecute. O ruină pustie și dărâmată stă în locul fostei reședințe grandioase, cu ferestre sparte și mobilă arsă.

Irinel Columbeanu este de părere că cineva i-a dat foc intenționat vilei

Într-un incendiu devastator, toate bunurile dintr-o casă au fost distruse, cu excepția unei statui din fibră de sticlă. Flăcările au fost atât de puternice încât au provocat prăbușirea podelei de sub etajul pe care se afla statuia. Aceasta a căzut în apă, dar a rămas intactă, fiind imposibil să se deterioreze în foc.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce a primit vizita lui Matei, fiul domnului Sabin Bălașa, proprietarul casei, s-a aflat că statuia era făcută din fibră de sticlă și nu putea arde.

Irinel Columbeanu, fostul proprietar al casei, a inițial suspectat un incendiu intenționat pentru a acoperi un furt, întrucât frescele din casă dispăruseră. Totuși, aceste fresce mobile nu au fost găsite, iar Columbeanu a discutat cu actuala proprietară a vilei, care a confirmat că frescele nu au fost recuperate.

„Cu excepția statuii toate bunurile din casă au ars. Din cauza flăcărilor s-a prăbușit podeaua de sub etajul pe care era postamentul, pe care stătea statuia, și atunci s-a dus în apă. Oricum nu avea cum să se distrugă statuia, fiindcă era din fibră din sticlă. Am primit recent vizita lui Matei, fiul domnului Sabin Bălașa, care și-a adus aminte că statuia era din fibră de sticlă și oricum nu ar fi avut cum să ardă. Am fost vizitat la azil și de domnul Mihai Drăgulescu, care a fost șeful șantierului care a construit casa, și am discutat cu el mai mult despre acest lucru: cum s-a întâmplat oare să ia foc?! Eu, inițial, aveam o teorie. Deoarece frescele au dispărut, putând fi luate de pe pereți, căci erau niște fresce mobile, puteai să le ieri dacă vroiai. Aceste fresce nu s-au mai găsit! Am vorbit cu doamna care este acum proprietara acelei vile și mi-a spus că nu s-au mai găsit respectivele fresce, nu știu unde au dispărut.  Oricum dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni. Erau vreo 2000 de metri pătrați construiți, nu mai vorbim de ce era în curtea care avea un hectar, ponton, toate astea au rămas cui este acum proprietarul casei”, a povestit Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Cum arată în prezent vila lui Irinel Columbeanu, care a izbucnit în flăcări în urmă cu trei ani[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie!Eu sper că în luna octombrie cumva!” Ce gest a făcut fiica lui Irinel Columbeanu, după ce aflat că tatăl ei a ajuns la azil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies