Cum s-a schimbat viața lui Răzvan Simion de când a intrat în televiziune? Prezentatorul TV a oferit detalii din viața personală “Mi s-a zis să fiu un pic atent la atitudine.”

Cum s-a schimbat viața lui Răzvan Simion de când a intrat în televiziune? Prezentatorul TV a oferit detalii din viața personală “Mi s-a zis să fiu un pic atent la atitudine.”
Cum s-a schimbat viața lui Răzvan Simion de când a intrat în televiziune? Prezentatorul TV a oferit detalii din viața personală “Mi s-a zis să fiu un pic atent la atitudine.”

Răzvan Simion a vorbit despre viața sa de când a început să apară pe sticlă.

Răzvan Simion, unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi prezentatori de televiziune din țară, a vorbiți, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre cum s-a schimbat viața lui de când a intrat în televiziune și ce lucruri bune îi aduce faptul că în fiecare dimineață are matinalul pe care îl moderează.  „Ani de zile îl consideram pe tata cel mai deștept om din lume. Acum mi se pare că sunt un  pic mai smart eu.

N-am primit educație de genul acela (nr. cu bătaie). Mi-a spus logodnica mea că se vede că nu mi-am luat-o pe cocoașă. Erau și multe bunici pe lângă mine. După am intrat în zona asta, când apari pe sticlă îți mai face și o cafeluță, dacă ești băiețel îți mai leagă șireturile, ca să nu-ți șifonezi cămașa, nu din alte motive.”, a povestit Răzvan Simion.

Ce face Răzvan Simion când ajunge acasă, după o zi de televiziune

Citește și: Răzvan Simion a vorbit deschis despre momentul în care a decis să renunțe la zahăr: „Eram cu capul băgat în frigider, cu lingura aia în mână, mâncând din tort. Am zis stop.”

Răzvan Simion
Răzvan Simion[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Eu sar la băiate, să fie clar. Asta e, dacă o să mă vedeți bătut la știri!” Ce îl face pe Dani Oțil să își piardă cumpătul. Prezentatorul TV nu se poate controla când vede astfel de fapte

În momentul în care apare pe sticlă, acesta spune că există mai mulți oameni care au grijă ca el să aibă tot ce are nevoie, de la mâncarea de la primele ore ale dimineții, până la hainele călcate sau ținuta impecabilă, însă în momentul în care ajunge acasă, își dă

seama că nu mai este nimeni după el care să strângă sau să facă anumite lucruri. Toate acestea i-au adus și anumite observații făcute în familie, pentru a fi mai atent la felul în care are atitudinea.  „Ai oamenii tăi care fac chestii pentru tine, tu având show zilnic, dimineața îți dă și ceva de păpică. Bine, în picioare, ca în bufetul gării. Nu știam eu de ce stau și acasă, în weekend, mănânc în picioare.
Mănânc așa de 20 de ani. Când ajungi acasă nu mai e nimeni să strângă pungile de cafea după mine. Mi s-a zis să fiu un pic atent la atitudine.”,
a spus Răzvan Simion.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Răzvan Simion
Răzvan Simion[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Eu sar la băiate, să fie clar. Asta e, dacă o să mă vedeți bătut la știri!” Ce îl face pe Dani Oțil să își piardă cumpătul. Prezentatorul TV nu se poate controla când vede astfel de fapte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies