Cum s-ar putea trezi Mihai Constantinescu. Remediul inedit care l-ar putea ajuta pe artist

Cum s-ar putea trezi Mihai Constantinescu.  Remediul inedit care l-ar putea ajuta pe artist
Cum s-ar putea trezi Mihai Constantinescu. Remediul inedit care l-ar putea ajuta pe artist

Cum s-ar putea trezi Mihai Constantinescu. Remediul inedit care l-ar putea ajuta pe artist

Mihai Constantinescu este in coma de luni întregi, iar medicii de la Spitalul Floreasca se gandesc la o metoda inedita de a incerca sa il trezeasca pe Mihai Constantinescu. ”Vreau sa va spun un lucru care mi se pare frumos. Cand am plecat de acolo m-am intalnit cu o colega de specialitate ORL, care a spus un lucru: ca ea sugereaza – asa de tare mi-a placut lucrul asta si chiar i-am spus Simonei (sotia lui Mihai Constantinescu n.r.)

sa faca cat se poate de repede – sa-i inregistreze cantecele lui preferate pe un mp3.Si cantecele comune si un text din partea ei si a catorva apropiati si sa i-l puna tot timpul in urechi. El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsa ca lucrul asta il poate ajuta. Mi s-a parut un lucru atat de frumos si de perspectiva, care il poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula.
Fara doar si poate, el are in creier si focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a declarat Monica Pop la un post de televiziune. 

Aceasta a comparat cazul lui Mihai constantinescu cu cel al lui Gabriel Cotabita, care a avut un final fericit. "Sa va spun un lucru: m-as bucura sa aiba aceeasi finalitate ca si in cazul Cotabiță. Când s-a întâmplat cu Cotabiță, i-am spus doamnei Ioana Grintescu, care este sefa ATI-ului de acolo, i-am spus ca va fi bine.

Ea mi-a spus nici sa nu mai spun asa ceva pentru ca este foarte grav si n-avem nici o siguranta, ca ei fac tot ce se poate. Uite ca au facut tot ce se poate si repede si a fost alta situatie. Domnul Cotabita este in momentul de fata sanatos, traieste si e pe picioare. Așa si aici, eu tot am sperante si inca o data va spun, este intr-un real progres, fara doar si poate, fata de ce am vazut acum doua saptamani.
Si vorbesc ca si medic acum”, mai spus Monica Pop. 

Citeste si: Andra, din nou însărcinată? Fotografia care a înebunit fanii!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, transformare incredibilă! Fotografii incendiare!

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies