Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!
Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată?

Simona este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase şi iubite foste concurente de la Puterea Dragostei. Simţul umorului, dar şi sinceritatea ei dezarmantă au cucerit mulţi telespectatori, dar şi pe colegii ei din casă, dovadă fiind locul binemeritat pe care l-a avut în finala show-ului matrimonial numărul 1 în România.

Ei bine, după ce a părăsit emisiunea care se filmează la Istanbul, şi s-a întors în ţară, protagonista noastră a profitat din plin de soarele arzător şi s-a dus câteva zile, consecutiv, la piscină, să se relaxeze şi să-şi intensifice bronzul.

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Temperatura a crescut când şatena s-a dezbrăcat, la piscină!

Doamnelor şi, mai ales, domnilor, trebuie să vă spunem că, potrivit fotografului, când şatena a rămas doar în costum de baie parcă a mai crescut temperatura în Capitală.

Simona a fost "scanată" din cap până în picioare de reprezentanţii sexului tare şi nici nu ne surprind reacţiile cu pricina.

O asemenea privelişte atrage atenţia oricărui domn heterosexual, nu-i aşa?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Începe războiul! Vezi pentru ce concurent de la Puterea Dragostei s-ar întoarce Simona în casă! "Foarte bine educat" EXCLUSIV!

Tânăra a părut însă că nu observă privirile insistente, aceasta văzându-şi liniştită de activităţile ei.

A vorbit la telefon, a înotat, a scris câteva mesaje, cum facem de altfel cu toţii când mergem la piscină.

Dar nu vă mai obosim cu detaliile, că punem pariu că abia aşteptaţi să savuraţi imaginile. Vă mai spunem doar "vizionare plăcută".

FOTO: Radu C. Munteanu

Ce spune Simona despre Livian?

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce a păţit Jador în urmă cu puţin timp? A fost nevoie de intervenţia a 10 agenţi de pază! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies