Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor: „Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital!”

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor: „Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital!”
Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor: „Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital!”

Iubita lui Mihai Albu, Elena Nechifor, a vorbit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu partenerul său de viață.

Mihai Albu, în vârstă de 61 de ani, trece printr-o perioadă extrem de grea a vieții sale. Designerul de pantofi a trecut în ultimele 8 luni prin două decese extrem de dureroase, cel al mamei sale și cel al fratelui. Acum, însă, un nou necaz s-a abătut asupra sa, fiind diagnosticat cu cancer de prostată.

Din fericire, însă, fostul soț al Iuliei Albu are un sprijin de nădejde în toată această perioadă dificilă din viața sa.

Elena Nechifor, iubita creatorului de modă, îi este alături partenerului său de viață, sprijinindu-l necondiționat.

Elena Nechifor a vorbit despre ziua în care l-a cunoscut pe Mihai Albu

Citește și: Iulia Albu, prima reacție după ce a aflat că Mihai Albu suferă de cancer! Cum a primit vedeta vestea: „M-a afectat, este tatăl fiicei mele.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor
Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Sunt depresiv, orice chestie care nu-mi iese mă deprimă rău. Sunt un tip care pune la suflet foarte ușor orice.” Mihai Albu suferă de depresie, însă reușește să o învingă zilnic, puțin câte puțin

Recent, cei doi parteneri au avut o apariție televizată în cadrul căreia au vorbit despre diagnosticul lui Mihai Albu, dar și despre povestea lor de iubire.

Iubita designerului a povestit cum a decurs prima lor întâlnire.

Nu ne-am cunoscut la bal, ci direct la spital. Prima noastră întâlnire a fost la spital cu doamna Albu, eu oferindu-mă voluntar să fac un demers umanitar. Să îl ajut pe Mihai să o ducă pe doamna Albu, care avea o entorsă. Făcuse o entorsă. M-a contestat. Noi două săptămâni am vorbit, dar nu ca să ne cunoaștem.

Vorbeam foarte mult de tratamentul mamei, ce să îi mai dăm, ce să îi mai facem. Eu nu mi-am dat seama că poate fi ceva între noi. Eu am venit să îl ajut. A fost un fiasco toată ziua aia. Am fost nepotrivit îmbrăcată. Eu am zis că mă duc să îl ajut pe Mihai Albu, dar nu trebuie să mă duc în adidași cu blugi, mă duc într-o rochiță cu tocuri.
A plouat, eu eram cu sandale. Am și cărat-o pe doamna Albu, eu cu fustiță, cu tocuri. Plus că nu se mai termina. După ce am ajuns acasă, ne-am liniștit, hai să bem și o cafea. Eu nu știam cum să rup ușa. M-a acaparat întrutotul de nu am mai avut scăpare.”
, a spus Elena Nechifor.

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor
Mihai Albu și iubita sa, Elena Nechifor[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi!„Eu le spuneam să meargă la discotecă.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies