“Extrem de bun, grijuliu și implicat.” Mihai Albu, în doliu! Fratele designerului s-a stins din viață

“Extrem de bun, grijuliu și implicat.” Mihai Albu, în doliu! Fratele designerului s-a stins din viață
“Extrem de bun, grijuliu și implicat.” Mihai Albu, în doliu! Fratele designerului s-a stins din viață

Mihai Albu trece prin momente grele. Fratele creatorului de modă a decedat.

Mihai Albu trece prin momente cumplite, după ce fratele lui s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Durerea e cu atât mai mare cu cât, în urmă cu 6 luni, acesta și-a pierdut și mama.

Fratele lui Mihai Albu s-a stins din viață

Citește și: „Arhitectul pantofilor”, Mihai Albu, confesiuni emoționante în cadrul emisiunii „În oglindă”, difuzată sâmbătă, la 22:30, la Kanal D2 “Am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nu

Frate Mihai Albu
Frate Mihai Albu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

Moartea mamei lui Mihai Albu, a adus multă durere în sufletul copiilor săi, iar pentru fratele lui Mihai, acest lucru a fost cu atât mai greu.

În urmă cu câteva zile, fratele lui, Alexe Lecinius, s-a stins din viață. Bărbatul locuia în Canada.

„Albu Alexe Lecinius, îi spuneam Cinel, 71 ani, inginer electronist și cibernetician (absolvent a două facultăți), emigrat de 31 ani în Vancouver/Canada cu familia, cu doi copii. Un frate extrem de bun, grijuliu și implicat (mai ales că tatăl nostru a murit când eu aveam 16 ani și el 26).

L-a marcat și pe el trecerea în neființă a mamei noastre, acum 5 luni. A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic, chiar dacă s-a încercat resuscitarea timp de 30 de minute. A fost exemplul meu de perseverență și de implicare, un om corect și muncitor. Deși a revenit în țară destul de rar, vorbeam cel puțin o dată pe săptămână pe video call în toți acești 31 ani.
Are doi copii, mari acum, căsătoriți și cu copii la rândul lor. Unul dintre ei, cel mare poartă numele tatalui nostru, Longin. S-a născut în anul în care tatăl nostru a decedat. Pe celălalt îl cheamă Bogdan. Fiul cel mare, Longin, locuiește cu familia în Vancouver, iar cel mic, Bogdan, locuiește cu familia sa în Edmonton. Sunt atât de marcat de pierderea fratelui, îmi este dor de el…Ușu cum îi ziceam eu (Lecinius/Cinel/Cinelușu/Ușu).
Dumnezeu să-l odihnească
!”, a declarat Mihai Albu, pentru Click.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Albu și-a pierdut mama în urmă cu 6 luni

Mamă Mihai Albu
Mamă Mihai Albu [Sursa foto: Facebook]

Cu nici jumătate de an în urmă, Mihai Albu a trecut prin alte momente dificile, atunci când mama lui s-a stins din viață, deși a crezut până în ultima clipă că se va face bine. Aceasta avea 95 de ani. „Ultimul cuvânt pe care mama mi l-a zis a fost că este bine.

Starea sa de sănătate a început să se degradeze de aseară și să se simtă foarte rău pentru că ieri când am fost la ea a fost bine și aștepta să revină acasă. Aseară ea a fost intubată și pusă la aparate și cam asta a fost. Mama a murit astăzi la 14:15. Avea 95 de ani și jumătate.”, a declarat Mihai Albu, după decesul mamei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies