Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara

Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara
Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara

Suntem atat de obisnuite sa ne ingrijim tenul corespunzator, dar de cele mai multe ori uitam ca trebuie sa avrem grija si de ochii nostri.

Suntem atat de obisnuite sa ne ingrijim tenul corespunzator, dar de cele mai multe ori uitam ca trebuie sa avrem grija si de ochii nostri. Acestia nu au parte de aceeasi atentie pe care o primeste tenul nostru, desi sunt mult mai importanti, prin simplul fapt ca fiecare dereglare de alimentatie ori de rutina sau chiar lupta cu stresul se vad prima data la nivelul ochilor.

Ochii ar trebui sa fie primii in rutina noastra de ingrijire, intrucat acestia sunt primul indicator al frumusetii noastre.

Am pregatit astazi pentru tine o lista de trucuri naturale si sfaturi practice care sa te ajute sa iti ingrijesti ochii cu atentia pe care acestia o merita.

Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara
Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara[Sursa foto: PixaBay]

CEL MAI IMPORTANT: Rutina ta zilnica

Iti doresti ca ochii tai sa fie frumosi si sanatosi? Atunci trebuie sa ai grija sa previi aparitia problemelor in zona acestora, de la roseata, la cearcane si piele umflata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Prima regula in rutina ta zilnica: DORMI

Somnul cel mai sanatos este in intervalul 21:00 – 01:00. Este momentul in care pieleata se regenereaza si ochii au parte de odihna dupa o zi grea de munca, unde ai fost expusa poluarii, cat si monitorului calculatorului.

Expertii recomanda ca somnul odihnitor sa ajunga undeva la 9 ore pe noapte si sa inceapa cel tarziu la ora 22:30. Asta daca iti doresti ochi frumosi, lipsiti de cearcane.

Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara
Cum sa ai grija de ochii tai si sa pari mai tanara[Sursa foto: PixaBay]

A doua regula in rutina ta zilnica: ALIMENTATIE SANATOASA

O alimentatie sanatoasa este secretul unei pieli frumoase, catt si a unor ochi sanatosi, pentru ca in acest fel corpul tau are parte de vitaminele si mineralele esentiale, si este si mai eficient in a elimina toxinele din organism.

A treia regula in rutina ta zilnica: UTILIZAREA CORECTA A COMPUTERULUI

Majoritatea femeilor petrec foarte mult timp in fata unui calculator, lucrand in medie 8 ore pe zi. Acest aspect poate dauna sanatatii ochilor si este ideal daca poti sa tii cont de cateva sfaturi care sa te ajute in repararea acestui aspect:

  • Dupa o jumatate de ora de utilizare a calculatorului, fa o pauza pentru ochii tai, privind in departare cateva secunde
  • Clipeste cat mai des, astfel incat sa iti umezesti ochii
  • Foloseste ochelari anti-reflexie.

Citeste si: Machiaj pentru ochi căprui și păr brunet. Cum să îți pui în evidență ochii și părul

Citeste si: Cum să scapi de cearcăne? 3 trucuri și produse recomandate



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies