Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli

cum sa ai incredere in intuitia ta
Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli

Se spune că intuiția nu te înșală niciodată. Însă știai cum funcționează aceasta, mai exact?

Află din rândurile următoare, cum funcționează mai exact intuiția, dar și cum o poți descoperi mai bine, astfel încât să te poți ajuta de ea mai des, în viața de zi cu zi.

 

Chimia creierului

În ceea ce privește chimia creierului tău, există un sâmbure de adevăr în ideea că obiceiurile necesită aproximativ o lună pentru a se stabiliza.

Acest lucru se datorează modului în care neuronii, celulele nervoase ale creierului, formează și mențin anumite tipare. De exemplu, neuronii tăi pot să confirme scepticismul prin repetarea gândului „acesta nu este real” și să tragă în aceeași direcție. Când întâlnești experiențe puternice care contrazic această opinie, neuronii tăi pot să înceapă să creadă „acesta este real”, dar, adesea, se întorc rapid la vechile tipare. Pentru a combate acest fenomen, poți ține un „caiet fără îndoială” în care să notezi momentele în care ai avut intuiții puternice și confirmări ale abilităților tale.
Revizuind constant aceste înregistrări, vei întări încrederea în intuiția ta și vei ajuta neuronii să adopte noi tipare. Această practică poate accelera schimbarea obiceiurilor și poate alunga îndoielile.

Citește și: 7 sfaturi pentru a crea cea mai bună configurație pentru biroul de acasă pentru a maximiza productivitatea

cum functioneaza intuitia
Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Descoperă parfumul potrivit pentru personalitatea ta zodiacală!

Mediul tău

Atunci când se vorbește despre mediul tău, de obicei se face referire la prieteni, familie și viața de acasă. Însă, pentru a-ți construi încrederea intuitivă, trebuie să te concentrezi pe mediul tău energetic, adică pe corpul tău energetic.

Unii îl numesc aura sau corpul tău spiritual. Fiecare persoană are un corp energetic care se extinde dincolo de corpul fizic. Mulți oameni nu sunt învățați să își îngrijească acest corp energetic și nici nu sunt conștienți de existența lui. Totuși, este esențial pentru conexiunea ta intuitivă și pentru starea ta generală de bine.

Există o practică simplă, dar extrem de eficientă pentru echilibrarea corpului energetic, care se poate face în trei pași.

În primul rând, te împământezi cu Mama Pământ. Apoi, elimini toată negativitatea acumulată. În final, îți imaginezi că ești într-o bulă care funcționează ca un filtru, lăsând doar ceea ce este benefic pentru calea ta spirituală și îndepărtând ce nu îți este necesar. Folosește vizualizări semnificative pentru tine, cum ar fi apa, focul sau rădăcinile copacilor, pentru a intensifica efectul acestei practici.

După ce finalizezi aceste pași, vei rămâne cu esența pozitivă și necesară pentru corpul tău energetic: dragoste, conexiune și dorințele tale.

Practicând zilnic, vei bloca influențele negative exterioare care îți pot scădea vibrația și îți pot afecta intuiția. Încearcă această practică timp de câteva zile și vei simți o schimbare similară cu lumina soarelui după o perioadă de zile mohorâte; vei fi mai ușor și mai conectat la intuiția ta.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

de ce este bine sa te bazezi pe intuitie
Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli[Sursa foto: freepik]

Antrenament intuitiv

Singurul lucru care îți mai rămâne de făcut este să te bucuri de proces! Începe prin a spune „Sunt intuitiv” și apoi explorează o clasă intuitivă cu scopul de a-ți întări acea intuiție. Joacă-te cu diferite instrumente spirituale, cum ar fi cărțile de tarot, pendulele sau oglinzile de visuri. Fă-ți timp să te distrezi. Rămânând într-un spațiu de curiozitate și experimentând diverse metode și instrumente pentru intuiție, vei descoperi mai repede stilul tău personal. Este important să înțelegi că intuiția ta este unică și diferită de cea a altora. De aceea, explorarea mai multor învățături și cursuri poate fi extrem de benefică. Beneficiezi de perspective variate de la diferiți profesori și înveți să iei ceea ce funcționează pentru tine, lăsând restul deoparte. Această abordare de învățare continuă, cu flexibilitatea de a selecta ce îți este util, este cea mai bună cale de a-ți naviga propriul flux intuitiv.

intuitia unei femei
Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop săptămânal 12 - 18 august 2024. Află ce zodie trage concluzii pripite

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies