Cum sa ai un par superb de Revelion

Cum sa ai un par superb de Revelion
Cum sa ai un par superb de Revelion

Părul tău poate fi afectat de mai mulți factori, care țin atât de sănătatea ta interioară, cât și de agresiunile la care îl supui în timpul coafatului.

Cum să iți menții părul cât mai sănătos! Părul tău poate fi afectat de mai mulți factori, care țin atât de sănătatea ta interioară, cât și de agresiunile la care îl supui în timpul coafatului. Dacă nu ești atentă și nu îi oferi ceea ce are nevoie, poate deveni din ce în ce mai greu să menții vitalitatea părului tău. Acesta este influențat în mod direct de organismul tău, cât și de factorii de mediu și de obiceiurile pe care tu le ai zilnic.

Trebuie astfel să fii atentă la alegerea celor mai bune produse pentru păr, cât și să adopți un stil de viață care iți ajută frumusețea. Prezentăm în continuare câteva aspecte pe care ar trebui să le introduci în rutina ta, dacă vrei să ai un păr cât mai frumos.

Cum sa ai un par superb de Revelion
Cum sa ai un par superb de Revelion[Sursa foto: PixaBay]

Încearcă să iți menții naturalețea părului cât mai mult

Dacă vrei să ai un păr cât mai sănătos, cel mai bun lucru pe care poți să îl faci pentru acesta este să îl lași natural cât mai mult timp.

Alege-ți câteva zile pe lună în care să nu folosești aparate de styling, ori produse de coafat foarte agresive și lasă-l să respire. A

Acordă-ți timp să iți hrănești părul

Weekendul este pentru relaxare, dar și pentru răsfăț. Pregătește-ți săptămânal o mască de păr potrivită tipului tău de păr și lasă-l să acționeze o jumătate de oră. După aproximativ 2 luni de tratament, vei descoperi cât de mătăsos devine părul tău și cât de frumos se regenereaza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum sa ai un par superb de Revelion
Cum sa ai un par superb de Revelion[Sursa foto: PixaBay]

Tunde-ți vârfurile regulat

Stiu că iți dorești un păr cât mai lung, semn al feminității tale, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să îl tunzi. Vârfurile se deteriorează extrem de ușor, în mod special dacă iți place să îl coafezi și trebuie tunse regulat.

Consumă alimente sănătoase

Felul în care arată părul tău este condiționat și de ceea ce mănânci. Știai că firul de păr conține în mare parte proteine? Alimentele pe care le consumi trebuie să ajute organismul să producă nutrienți care se transmit ulterior și părului. O sursă esențială de energie bazată pe fier va ajuta de asemenea la creșterea părului tău.       

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citește și: Ghid de frumusete pentru femei in prag de Revelion

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Situația pe care Bogdan a vrut să o lămurească cu Denisa în Camera Roșie. De ce s-a enervate tânăra? „Bogdan, oprește-te că te duci în alt film!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies