Ghid de frumusete pentru femei in prag de Revelion

Ghid de frumusete pentru femei
Ghid de frumusete pentru femei

Mic ghid de frumusețe pentru femei. Este tot ce ai nevoie. rumusetea adevarata inseamna frumusetea ta naturala

Mic ghid de frumusețe pentru femei. Este tot ce ai nevoie. Inainte de a incepe o poveste plina de sfaturi, este important sa punctam frumusetea adevarata. Pentru ca, in viziunea noastra, frumusetea adevarata nu inseamna un machiaj profesionist care sa iti ascunda cu succes toate imperfectiunile. Frumusetea adevarata inseamna frumusetea ta naturala, cat si felul in care traiesti, astfel incat aceasta sa radieze. Frumusetea ta naturala inseamna o alimentatie corecta astfel incat sa ai o silueta echilibrata, de care sa nu iti fie rusine, frumusetea ta naturala inseamna sa bei multa apa si sa fii hidratata, astfel incat sa nu ai

piele uscata, ori cearcane si sa arati cat mai proaspata. Frumusetea ta naturala inseamna sa te ingrijesti corect cu produse de calitate, astfel incat sa arati bine si sa te simti bine. Iata cateva trucuri de care ar trebui sa tii cont, pentru un ritual de ingrijire corect:

Ghid de frumusete pentru femei
Ghid de frumusete pentru femei[Sursa foto: PixaBay]

Ingrijirea corecta a mainilor

Mainile au nevoie de foarte multa hidratare, in special in perioada rece, cand pielea crapa cel mai usor.

Obisnuieste-te sa folosesti o crema hidratanta zilnic, dupa fiecare spalare a mainilor. Poti opta chiar si pentru un unt de corp, ori ulei de cocos, care vor mirosi absolut delicios. In plus, odata pe saptamana, poti aplica cateva picaturi de lotiune cu glicerina.

Cum stimulezi cresterea parului

Daca iti doresti ca parul tau sa creasca repede, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa il tunzi cat mai des, cate jumatate de centimetru.

In acelasi timp, cumpara de la farmacie vitamine pentru cresterea parului. In plus, pe langa spalatul tau normal, contruieste-ti rutina ca odata pe saptamana sa aplici o masca de hidratare intensa a varfurilor, astfel incat, desi el creste, sa nu se deterioreze si sa poti sa il pastrezi lung. Degeaba creste daca trebuie sa il tai.

Cum hidratezi buzele crapate

Daca iti doresti sa previi uscarea buzelor, atunci trebuie sa folosesti un balsam de buze hidratant pe baza de ulei, ori unt de cocos sau shea.

In special pe timpul iernii trebuie sa il folosesti constant, cand buzele sunt expuse sever la intemperii. In plus, seara inainte de culcare, pot aplica pe buze crema de galbenele.

Cum scapi de cearcanele inestetice

Pentru a scapa de cearcane in mod natural, secretul este chiar la tine in bucatarie. Tot ce trebuie sa faci este sa iti acoperi ochii cu felii de castravete, cartofi ori pliculete de ceai verde, musetel sau menta.

Lasa-le sa actioneze timp de 10 minute. Este un tratament pe care il poti aplica zilnic, cat timp iti servesti cafeaua de dimineata.

Sfaturi ca sa reduci ridurile

In primul rand, trebuie sa ai grija de hidratarea ta. Apa ajuta mult la refacerea pielii. Apoi. Trebuie sa folosesti o crema de ingrijire zilnica, cu factor de protectie solara, in orice anotimp. Cremele antirid se recomanda sa le iei pentru o varsta mai inaintata decat varsta ta actuala.

Asa te vei asigura ca vei avea parte de suficiente elemente nutritive pentru zona din jurul ochilor. In plus, o alimentatie corecta bogata in antioxidanti te ajuta la protejarea impotriva radicalilor liberi care afecteaza tenul si favorizeaza aparitia ridurilor. Poti incerca oricand capsune, afine, varza Kale, prune, rodii, zmeura, mere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sfaturi pentru tratarea porilor mariti

Este extrem de important sa iti mentii mereu tenul curat si sa te demachiezi inainte sa te culci. Poti incerca un tratament cu aburi macar saptamanal, in care sa torni cateva picaturi de ulei esential de eucalipt, care are efect antibacterian. Aseaza capul deasupra aburului, acopera capul cu un prosop si ramai sub infuzie timp de 10-15 minute. Clateste apoi cu apa calda.

Albirea dintilor la tine acasa

Pentru un tratament naturala casa, periaza-ti dintii cu bicarbonat de sodiu de cateva ori pe saptamana. Ideal ar fi sa optezi pentru o periuta electrica, care executa procesul mult mai eficient decat o faci tu manual.

Cum scapi de celulita

Suna trist, dar solutia este sportul. Incearca sa iti construiesti o rutina zilnica de 10 minute petrecute acasa pe bicicleta ta statica si, dupa 6 luni, vei descoperi minuni. Pe langa sport, poti opta pentru masaj asupra zonelor afectate de celulita, cat si scrubul cu zat de cafea de 2-3 ori pe saptamana.

Indepartarea parului nedorit fara sa iti iriti pielea

Momentul ideal pentru epilare este in timpul dusului. Pielea este atunci inmuiata si hidratata cu un gel de dus. Este extrem de util sa te epliezi in acel moment folosing lama ori un aparat de epilat rezistent la apa. Daca insa folosesti ceara, asigura-te ca folosesti una de calitate superioara, care nu este iritanta si asigura-te ca nu o pui prea fierbinte pe tine.

Foloseste masti naturale pentru un ten cu aspect sanatos

Mastile naturale sunt esentiale pentru curatarea si hidratarea tenului. Nu uita insa sa folosesti una potrivita tipului tau de ten, fie ca este normal, sensibil, uscat sau gras. Tenul acneic presupune ingrijire speciala si, pe langa mastile naturale pregatite acasa, ideal este sa iti iei si un tratament de la farmacie, prescris de un dermatolog.

Nu uita sa te hidratezi

Consumul de apa este extrem de important, nu doar pentru sanatatea ta, dar si pentru ca te ajuta sa arati si sa te simti mai bine. Apa ajuta la detoxifierea organismului si la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii. In plus, te ajuta mult in prevenirea aparitiei ridurilor si a cosurilor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Cum sa tii acneea sub control si sa fii frumoasa de Revelion

Citește și: Cum sa scapi de carcanele si pungile de sub ochi si sa fii perfecta de Revelion

Citește și: Nuante de par pe care sa le incerci de Revelion si care te vor face sa pari mai tanara

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies