Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj "ochi de pisică". Ce trucuri trebuie să folosești pentru un look perfect!

Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj
Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj "ochi de pisică". Ce trucuri trebuie să folosești pentru un look perfect!

Machiajul „ochi de pisică” este unul dintre cele mai utilizate în zilele noastre. Însă știați cum trebuie să aplicați corect eyeliner-ul?

Aflați din rândurile următoare care este tușul pe care trebuie să îl folosim, atunci când facem machiajul „ochi de pisică”, dar și de unde îl pornim. În plus, descoperiți și care sunt femeile care nu pot purta acest machiaj, dar și care este trucul utilizat, pentru a ne asigura că machiajul va ieși după propriul plac.

Ce tuș folosim atunci când facem machiajul "ochi de pisică"

machiaj ochi de pisica
Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj ochi de pisică[Sursa foto: freepik]

Machiajul „ochi de pisică” se poate realiza destul de ușor, dacă ținem cont chiar și de tușul utilizat. Cu toate acestea, specialistul ne recomandă să utilizăm un tuș mai lichid.

În primul și în primul rând trebuie să decidem ce eyeliner ne place, atunci când facem linia de tuș. Dacă preferăm un gel cremos sau dacă preferăm un marker, depinde cu ce ne simțim mai confortabil.

Nu e o greșeală nici cu unul nici cu altul, dar mie îmi place cu o pensulă foarte subțire și să fie mai lichid. Putem alege și între mat și lucios, dar la fel e o chestie de preferință personală. De obicei cele lucioase sunt mult mai negre, dacă ne place să fie mai intensă linia, atunci e bine să optăm pentru ele .”, a explicat Ana Cucută, make-up artist.

machiaj ochi de pisica pas cu pas
Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj ochi de pisică[Sursa foto: freepik]
 

 

De unde se pornește machiajul "ochi de pisică"

Începutul este mai greu, motiv pentru care, pentru a ne asigura că acest machiaj de „ochi de pisică” va fi unul reușit, trebuie să începem din colțul ochiului, ținând cont de faptul că, pe întreg acest proces, trebuie să privim în față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De unde pornim practic? Există mai multe variante de linie, sunt fete care preferă mai drept și altele care preferă mult mai ridicat, depinde cât de mult vrei să fie ridicat. Trebuie tot timpul să luăm ca direcție, colțul ochilor, cât mai drept.

Noi acasă trebuie să ne uităm drept în față(...) și trebuie să luăm direcția unde vrem să ducă linia noastră.(...) Îți pui întâi o amprentă, am pus un semn de la colț, colțul de jos, chiar de la colțul ochiului. Mă duc cu linia mea pe ce direcție îmi place mie în sus. Trebuie să trasezi și baza genelor.(...) De la codița pe care am trasat-o, trasăm o linie perfect dreaptă către pleoapă.
Perfect dreaptă trebuie să fie tot timpul. Sigur că ea în primă fază arată foarte ciudat, nu are nicio formă, dar noi trebuie să completăm apoi cu culoare în interior.(...) Am adăugat și la colțul interior al ochiului, contează foarte mult cum îl dai și pe cel din interior, ca să se formeze ochiul ca de pisică
.”, a amănunțit specialistul.

machiaj pisica copii
Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj ochi de pisică[Sursa foto: freepik]
 

 

Ce femei nu pot folosi machiajul "ochi de pisici" în funcție de forma pleoapei

Bineînțeles că există și anumite femei, care, în funcție de forma pleoapei pe care o au, nu pot folosi acest machiaj de „ochi de pisică’, tocmai pentru că nu le avantajează.

În funcție de forma pleoapei,  să știți că nu oricine poate să aleagă orice formă de linie de tuș. Există fete pe care nu le avantajează absolut deloc, cum sunt fetele care au luat un pic lăsați ochii .”, a precizat aceasta.

machiaj ochi caprui
Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj ochi de pisică[Sursa foto: freepik]
 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Ce truc trebuie să folosești atunci când trasezi linia de tuș pentru machiajul "ochi de pisică"

Pentru ca linia de tuș să fie una cât se poate de perfectă, trebuie să ținem cont de faptul că trebuie să fie, totodată, și foarte fină.

Trebuie să modelăm în funcție de ochiul nostru și de preferința pe care o avem. În general, dacă ochiul este foarte mic, deschiderea la gene, către gene este foarte mică. Trebuie linia dreaptă, să fie extrem de fină. E foarte greu să pară că avem negru pe toată pleoapa și nu o să ne placă, adică se pierde efectul de ochi de pisică și nu mai vedem absolut deloc ”, a încheiat make-up artistul.

machiaj pisica halloween
Cum să aplici corect eyeliner-ul pentru un machiaj ochi de pisică[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucuri pentru un machiaj natural. Care sunt pașii pentru un machiaj perfect pentru zi!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce efect are stresul asupra tenului femeilor. Cum poate afecta calitatea pielii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies