Cum să aplici creionul de ochi albastru

Cum să aplici creionul de ochi albastru
Cum să aplici creionul de ochi albastru

Află din rândurile de mai jos cum să aplici în mod corect eyelinerul de ochi albastru!

Femeile cunosc faptul că creionul de ochi negru este un clasic în machiajul ochilor însă, a devenit atât de comun încât, dacă doriți să schimbați ceva în rutina de machiaj, eyeliner-ul albastru ar putea fi exact răspunsul pentru a obține un aspect elegant și atrăgător. Cu toate că este mai dificil de folosit decât cel negru, efectele sunt spectaculoase. Află din rândurile următoare cum să folosești creionul de ochi albastru!

De ce să folosești creionul de ochi albastru

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]

Citește și: Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

Eyeliner-ul albastru este, fără doar și poate, o modalitate minunată de a vă evidenția ochii. Nu numai că poate fi o alternativă plină de culoare și energie la negrul obișnuit, dar poate, de asemenea, să ofere o strălucire care atrage atenția. Nuanțele de albastru variază, de la bleumarin până la turcoaz, fiecare aducând un efect diferit ochilor.

Deși poate părea puțin intimidant la început, odată ce învățați cum să îl folosiți, veți descoperi că eyeliner-ul albastru poate fi purtat chiar și în fiecare zi, fără să pară un look mult prea extravagant.

Cum să aplicați eyeliner-ul albastru

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]

Citește și: 6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

Așadar, primul pas este să vă pregătiți zona ochilor și să vă aranjați sprâncenele. Ulterior, hidratați pielea pentru a vă asigura că machiajul se aplică uniform. Folosiți un primer pentru ochi sau un fard de pleoape de culoarea pielii pentru a acoperi petele sau decolorările.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Al doilea pas este să alegeți eyeliner-ul albastru preferat. Puteți opta pentru un creion, gel sau lichid, în funcție de preferințele voastre. De obicei, se recomandă un creion de ochi cu pigment puternic și rezistent la apă pentru a rezista pe tot parcursul zilei. La început, femeile încep cu o nuanță mai închisă, care tinde să fie mai subtilă și să se potrivească cu diverse tonuri de piele.

Al treilea pas este să începeți cu o linie subțire de-a lungul pleoapei superioare. Începeți de la colțul interior și trasați o linie subțire, făcând-o mai groasă treptat spre colțul exterior. De asemenea, dacă doriți un aspect mai subtil, puteți folosi un eyeliner negru sub cel albastru, aproape de linia genelor, pentru a oferi un contrast spectaculos.

Stiluri de eyeliner albastru

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]

Mai mult decât atât, puteți încerca diverse stiluri de eyeliner albastru. Spre exemplu, pentru un aspect dramatic, puteți încerca o linie groasă și un cat-eye. Pentru un look mai subtil, mergeți pe o linie subțire și aplicați un fard de pleoape într-o culoare similară la colțul exterior al liniei genelor inferioare. Astfel, acest lucru oferă un efect mat, ideal pentru un aspect casual de vară.

De asemenea, puteți încerca un look cu eyeliner dublu, unde trasați o linie albastră peste o linie neagră.

Acest stil este elegant și este în trend acum. Însă, nu uitați să evidențiați colțul interior al ochilor cu un iluminator pentru a aduce luminozitate și pentru a defini forma ochilor.

Sfaturi și trucuri pentru aplicarea creionului de ochi albastru

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Se întâmplă foarte des să faceți greșeli, însă acest lucru nu este un motiv de panică sau nervi. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să folosiți un bețișor de urechi înmuiat în soluția de îndepărtare a machiajului pentru a corecta liniile greșite. Cu toate astea, aveți grijă să nu frecați pleoapele prea tare pentru a evita iritația.

Dacă aveți ochii albaștri, eyeliner-ul albastru vă va face ochii să iasă și mai mult în evidență. Așadar, este recomandat să folosiți o nuanță mai închisă pe ambele linii ale genelor pentru a obține un efect senzual și dramatic.

Acum că aveți toate aceste sfaturi, nu mai aveți motive să ezitați. Eyeliner-ul albastru poate fi o modalitate grozavă de a aduce culoare în rutina voastră de machiaj și de a vă evidenția frumusețea naturală. Încercați-l și descoperiți cum vă poate transforma aspectul!

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]

Cum să aplici creionul de ochi albastru[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum poți scăpa de pleoapele căzute? Soluția este chiar la tine în frigider

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies