Cum să arzi mai multe calorii decât mănânci. 2 idei geniale

Cum să arzi caloriile fără să faci sport
Cum să arzi caloriile fără să faci sport

Iată câteva idei geniale prin care poți arde caloriile nedorite.

Foarte multe persoane sunt din ce în ce mai atente la ceea ce mănâncă pentru a nu se confrunta cu kilogramele în plus. Există câteva metode prin care poți arde caloriile nedorite, fără să fii nevoit să faci ore în șir de exerciții sportive. Iată ce te va ajuta în acest sens.

Ca să slăbești trebuie să arzi mai multe calorii decât mănânci

Citește și: Ce alimente conțin proteine și de ce sunt importante pentru femei

Cum să arzi caloriile fără să faci sport
Cum să arzi caloriile fără să faci sport[Sursa foto: freepik]

Citește și: 9 alimente pe care trebuie să le consumi când te simți rău. Meniu pentru vindecare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Metabolismul tău lucrează întotdeauna pentru a arde energie, iar în timpul perioadelor de activitate mai intensă, veți arde mai multe calorii decât atunci când ești în repaus. Acest lucru te ajută să arzi mai multe calorii decât ai consumat, însă trebuie să fii atent în cazul în care nu îți dorești

asta, deoarece poți ajunge la un deficit caloric.

Cum să arzi mai multe calorii fără să faci sport

Cum să arzi caloriile fără să faci sport
Cum să arzi caloriile fără să faci sport[Sursa foto: freepik]

Când vine vorba de arderea caloriilor, există două tipuri diferite de activități: exerciții planificate și activități spontane, care nu sunt exerciții propriu-zise, dar apar atunci când efectuați de fiecare dată orice fel de efort fizic, de la scările urcate pe zi, până la făcutul cumpărăturilor sau pașii pe care îi faceți în drum spre casă.

Exercițiile fizice sunt o formă importantă de activitate fizică care pot arde sute de calorii. Există și alte forme de activitate fizică care pot juca un rol semnificativ în a ajuta la maximizarea cantitățile totale de calorii arse într-o singură zi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lucreaza la birou din picioare

Trebuie să știi că orice mișcare pe care o faci într-o zi te ajută la arderea caloriilor, astfel că nu trebuie să te simți vinovat pentru că nu ai ajuns la sală și nu ai făcut exercițiile dorite. Până și statul în picioare face diferența, însă dacă jobul pe care îl ai necesită statul la calculator timp de mai multe ore, atunci tot ce trebuie să faci este să lucrezi din picioare, în momentul în care îți realizezi taskurile pentru acea zi.

Mișcările de rotație sau de apăsare în talpa piciorului, ca și cum ai simula mersul, te ajută să pierzi calorii chiar și în timp ce stai jos, deoarece depui un anumit efort, chiar dacă el este mai mic.

Alege mersul pe jos si urcatul scărilor

Cum să arzi caloriile fără să faci sport
Cum să arzi caloriile fără să faci sport[Sursa foto: freepik]

Cea mai bună metodă să ardeți caloriile de care doriți să scăpați este să înlocuiți mersul cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun, iar dacă sunteți iubitori de natură și vremea vă permite acest lucru, plimbarea zilnică până la serviciu sau în

drum spre casă vă  poate ajuta la adăugarea pașilor suplimentari, esențiali pentru un stil de viață sănătos. Dacă doriți totuși să folosiți în mijloc de transport, puteți să apelați la bicicletă, deoarece veți evita să rămâneți blocat în trafic și vă ajută să mergeți mult mai rapid spre locația dorită. În plus, efortul depus la pedalare vă va ajuta pentru arderea caloriilor. În momentul în care ați ieșit de la serviciu, obosiți și plini de tensiune, cel mai bun mod pentru a te relaxa și a arde toate caloriile  este să vă abateți de la drumul pe care
îl cunoașteți foarte bine și să mergeți câteva străzi distanță pentru a cumpăra lucrurile preferate sau a face cumpărăturile de care aveți nevoie. Realizând un număr de pași pe care îl stabiliți în fiecare zi, veți reduce aportul caloric cu 300 calorii, echivalentul unei băuturi carbon gazoase și a unei pungi de chipsuri. Există numeroase metode prin care puteți să faceți acest lucru, așa că nu vă simțiți vinovați pentru momentele în care nu ajungeți la sală. Faceți mișcare în toate formele ei, iar stilul vostru de viață va fi unul mult mai sănătos. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rețete Ușoare și Delicioase pentru Zilele Ocupate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies