Cum să cucerești femeia din zodia Berbec? Dar pe celelate 11? Detalii despre cum le place să fie seduse nativelor horoscopului

Cum să cucerești femeia din zodia Berbec? Dar pe celelate 11? Detalii despre cum le place să fie seduse nativelor horoscopului
Cum să cucerești femeia din zodia Berbec? Dar pe celelate 11? Detalii despre cum le place să fie seduse nativelor horoscopului

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal si despre cum isi doreste sa fie cucerita.

Cum sa cuceresti femeia Berbec

Ca sa cuceresti o asemenea femeie, trebuie sa stii exact ce vrei si sa ai puterea de a o domina, lucru deloc usor. Daca iti amintesti, in « Scorpia neimblanzita » a lui Shakespeare singurul care a reusit sa scoata din ea tot ce avea mai bun era Petruchio. Cu un comportament mai rau si mai nebunesc decat al temutei fiice, Petruchio sfarseste prin a-i castiga inima, dupa folosirea unui intreg arsenal, castigand « razboiul » si transformand-o intr-o sotie iubitoare si dedicata familiei.

Cam asa se intampla si cu femeia Berbec. O fiinta slaba, usor influentabila si fricoasa ii repugna. Nimic n-o plictiseste mai tare decat cineva care obisnuieste sa-i raspunda prin « Da, draga » si sa nu-i iasa din cuvant.

Da senzatia ca vrea sa domine, ca in casa ei canta gaina, insa in realitate are nevoie de un barbat mai puternic si mai incapatanat decat ea, un om cu adevarat superior, care sa stie sa-i impuna niste limite.

De fapt nu se deosebeste de restul femeilor prin nevoia de a se simti ocrotita langa un partener de incredere, care sa fie stalpul ei existential, sa-i ofere siguranta si sa o echilibreze. Bineinteles ca la prima vedere lasa impresia ca niciodata nu s-ar lasa condusa. Este doar un mecanism de aparare. Odata indragostita cu adevarat, se transforma intr-un vulcan de emotii, invaluidu-si iubitul cu tandrete nesfarsita, caci are mare nevoie de atingere.

Pentru a o cuceri, barbatul trebuie sa stie cum s-o tina de mana, cum s-o imbratiseze, cum sa-i indeplineasca cele mai neasteptate fantezii. Iubirea si sexul sunt doua ingrediente pe care ea le accepta numai « la pachet », alaturi de cel ales. Altfel, este doar un foc de paie mistuitor, un sir de aventuri care se stinge rapid. Nu face parte dintre femeile care-si cenzureaza emotiile, asadar este usor de ghicit cand iubeste cu adevarat.

Este invadata de pasiuni puternice pe care le manifesta pe loc, fara ezitare. Cel de langa ea trebuie sa fie la fel de spontan si de imaginativ, pentru a face fata unui erotism mereu viu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fata de barbatul Berbec, focul ei interior arde mai multa vreme, fiind ceva mai statornica in sentimente.

In tinerete se joaca de-a dragostea intr-un mod nu tocmai prudent, ceea ce-i poate aduce neplaceri si chiar isi asuma riscuri inutile cu barbati care ar putea sa-i faca rau. Cand isi intalneste jumatatea, ajunge sa traiasca si sa respire prin intermediul celui ales, contopindu-se cu personalitatea acestuia. Nu-si poate imagina viata de una singura, asa ca ideea de cuplu si de familie joaca un rol primordial. Fara dragoste, se usuca precum o frunza in toiul toamnei.
Este gata sa se dedice trup si suflet partenerului si casei pentru care muncesc amandoi, cot la cot. Nu se va da niciodata inapoi de la muncile dificile, pe care de obicei le fac barbatii. Asa ca are toate sansele sa repare singura clanta sau sa schimbe sigurantele. Dar se va astepta ca si sotul ei sa se priceapa, altfel la ce mai e barbat?

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019 pentru fiecare zodie: carieră, dragoste, bani, sănătate

Femeia Berbec este si o mama foarte buna, pentru ca stie sa intuiasca nevoile copiilor si-i creste oferindu-le toata dragostea si intelegerea ei. Sexul reprezinta atat placere, cat si nevoia de a procrea. Pentru a o pastra langa el, un barbat trebuie sa stie sa-i condimenteze existenta, propunandu-i mereu ceva nou, ducand-o in locuri care nu au mai fost vizitate pana atunci, petrecandu-si timpul in compania ei chiar si cand fac lucruri mai putin romantice, cum ar fi zugravitul sau alergatul impreuna. Amandoi sunt activi si mari amatori de sport, asa ca o idee buna este sa aleaga cateva activitati placute amandurora si sa-ti mentina forma fizica practicand acelasi sport.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Femeia Berbec este sincera din fire si total lipsita de cochetarie pe care o considera inutila. Se asteapta ca si cel pe care il iubeste sa dea dovada de sinceritate si naturalete. Odata de are parte de fidelitate si incredere, poate fi cea mai dedicata sotie.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

În mintea fiecărei femei există un detaliu care-i blochează șansa la fericire

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies