Secretele experților: 5 metode simple de a curăța un beautyblender

Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare
Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare

Iată cum poți curăța burețeii de machiaj foarte ușor.

Rutina de machiaj nu lipsește niciodată de la majoritatea doamnelor și domnișoarelor, iar cele care își doresc să aibă un ten de invidiat, trebuie să aibă mare grijă și la produsele pe care le folosesc, dar și la pensulele sau burețeii de machiaj. Pentru că în cea mai mare parte beauty blender-ul este folosit pentru întinderea fondului de ten, murdărirea acestuia sau umiditatea din interiorul lui poate să permită unui mediu plin de bacterii care nu face altceva decât să fie întins pe tenul nostru.

Iată cinci moduri prin care poți curăța ușor un beautyblender.

Curățarea unui burețel de machiaj în cuptorul cu microunde

Citește și: Cum să-ți pensezi sprâncenele acasă, fără durere

Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare
Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce conține fondul de ten. Cum se alege corect nuanța

Cu siguranță nu știai că te poți folosi de cuptorul cu microunde pentru a curăța și dezinfecta eficient burețelul tău de machiaj, deoarece acesta va distruge toate bacteriile dăunătoare.

Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi respecți pentru a obține un rezultat pe măsură. Începe prin a umezi buretele de machiaj, apoi înmuiați blenderul într-o ceașcă de apă cu săpun și frecați, iar ulterior îl stoarceți până când este complet saturat. Asigurați-vă ca buretele este complet scufundat din nou, apoi încălziți paharul în cuptorul cu microunde timp de 15-30 de secunde. Așteptați ca apa să se răcească, apoi folosiți-vă de un clește prin care să stoarceți toată apa din burețel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Curățarea unui blender de machiaj cu săpun

Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare
Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare[Sursa foto: freepik]

O altă metodă ușoară prin care poți curăța burețelul de machiaj este să te folosești de un șampon sau de un săpun, fără a descompune cu ușurință buretele. Tot ce trebuie să faceți este să udați blenderul și să stoarceți excesul de apă, apoi să luați o cantitate mică de șampon sau săpun lichid blând într-un castron, să frecați buretele

de machiaj în cercuri până când se formează spuma, apoi să plătiți foarte bine burețelul.

Uleiul de cocos pentru curățarea burețelului

Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare
Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare[Sursa foto: freepik]

Cu siguranță nu știai, însă te poți folosi de uleiul de nucă de cocos ca să vă curățați burețelul de machiaj pe care îl folosiți în rutina voastră de zi cu zi. Câteva picături de ulei de cocos vor face ca burețelul tău să arate ca nou.

Spălați blenderul și stoarceți excesul de apă, apoi aplicați câteva picături de ulei și îl veți masa până la curățare. Clătiți totul cu apă și stoarceți excesul din nou, apoi lăsați-l să se usuce la aer liber.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Uleiul de măsline pentru curățarea burețelului

Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare
Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare[Sursa foto: freepik]

Exact prin aceeași metodă vă puteți curăța burețelul de machiaj și folosindu-vă de ulei de măsline, deoarece acesta va ajuta să elimine petele care nu ies la nicio spălare, murdăria și rezidurile din el. Aplicați o cantitate mică de ulei de măsline între palme până se încălzește, apoi masați burețelul de frumusețe cu presiune ușoară pentru a curăța orice murdărie sau rest.

Clătiți cu apă și stoarceți-l bine, apoi lăsați să se usuce la aer liber.

Curățarea beautyblender-ului cu cleanser

Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare
Cum să curățați un beautyblender: 5 hacks ușoare[Sursa foto: freepik]

O altă metodă ușoară prin care puteți să curățați burețelul vostru de machiaj este să îl spălați cu un produs de curățare al feței fără a-l distruge. Veți obține un rezultat curat, iar buretele vostru va fi lipsit de pete, murdărie, ulei sau bacterii. Începeți prin a umezi și aplcați ușor din produsul de curățare până când apar bulele. Continuați să faceți acest lucru până atunci când  este curat, apoi clătiți cu apă și stoarceți orice umezeală. Tot ce trebuie să faceți acum este să lăsați să se usuce, iar acesta este ca nou. Iată câteva sfaturi și trucuri prin care poți să cureți cu grijă și cu ușurință burețelul de machiaj, astfel că nu te vei supune la anumite bacterii întâlnite pe el și nici nu va fi nevoie să-l schimbi de fiecare dată. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să-ți pensezi sprâncenele acasă, fără durere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies