Cum să curățați ustensilele de bucătărie din lemn. Trucul care le va scăpa de grăsimi și bacterii

Cum să curățați ustensilele de bucătărie din lemn. Trucul care le va scăpa de grăsimi și bacterii
Cum să curățați ustensilele de bucătărie din lemn. Trucul care le va scăpa de grăsimi și bacterii

Iată cum trebuie să cureți ustensilele de bucătărie din lemn. Trucul care îți va ușura munca în bucătărie.

Ustensilele din lemn sunt prezente în toate bucătăriile gospodinelor, iar acestea reprezintă o tradiție, mai ales că salvează foarte multe tigări în care nu poți amesteca cu un obiect de metal. Cu toate acestea, materialul poros reține umiditatea și crează un spațiu prielnic pentru bacterii, dacă ele nu sunt curățate cum trebuie. Iată trucul care te va salva în această situație.

Cum poți curăța rapid ustensilele de lemn din bucătărie

Citește și: Cum să curățați corect ficatul, pentru a elimina mirosul urât. Trucul util pentru gospodinele iscusite

Trucuri curățat ustensile lemn
Trucuri curățat ustensile lemn[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Modalitatea prin care poți scoate petele de pe veselă. Trucul de curățenie util pentru orice doamnă!

Pe platformele de socializare apar tot felul de trucuri pe care oamenii le pun la încercare pentru a-și ușura viața în bucătărie sau în locuință. Acest truc este perfect pentru bucătăresele desăvârșite, care iubesc să gătească, dar nu preferă să stea cu orele în bucătărie pentru a curăța ustensilele și vasele. Deoarece obiectele de lemn sunt cele mai greu de curățat, trebuie să știți acum cum puteți să faceți acest lucru foarte ușor.

Puneți o oală cu apă la fiert, iar în momentul în care a dat în clocot, adăugați lingurile și paletele de lemn, deoarece acest lucru va face să omoare microbii existenți în material. Toate petele galbene care rămân pe ustensile sunt, de fapt, microorganisme formate din urmele de grăsime, suc de legume sau alte lichide care au fost eliberate de alimente. Putem spăla aceste ustensile așa cum facem cu restul vaselor, cu săpun și apă și să le dezinfectăm apoi cu apă fierbinte.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La ce riscuri ne expunem dacă nu curățăm ustensilele din lemn cum trebuie

Trucuri curățat ustensile lemn
Trucuri curățat ustensile lemn[Sursa foto: freepik]

Pe lingurile și ustensilele de lemn se găsesc mai mulți microbi decât în oricare alt vas de bucătărie, deși acesta ar putea părea foarte sigur și natural. Așa este, până când este folosit în bucătărie, deoarece, din cauza materialului poros, așchiilor și faptul că se comportă precum o sugativă, tot uleiul ars, sosul de mâncare și alte lucruri cu care Intră în contact obiectul rămân introduse în material.

Lăsate mai multe zile necurățate, apar microbii și bacteriile, deoarece conținutul se alterează, așa cum se întâmplă și în cazul mâncării, mai ales dacă punem aceste ustensile și pe alte suprafețe murdare.  Acesta este trucul pentru a scăpa de microbii de pe suprafețele de lemn, iar tot ce trebuie să faci este să pui la fiert obiectele tale ajutătoare în bucătărie. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro,
pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Modalitatea prin care poți scoate petele de pe veselă. Trucul de curățenie util pentru orice doamnă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies