Cum să cureți chiuvetele din compozit. Scapă de petele care îți fac mereu probleme

Cum să cureți chiuvetele din compozit.
Cum să cureți chiuvetele din compozit.

Curățarea chiuvetelor din compozit poate deveni o adevărată problemă. Iată cum poți face ușor acest lucru.

Atunci când vine vorba bucătărie, putem să facem cele mai bune alegeri în materie de corpurile care urmează să înfrumusețeze locul, dar și în funcție de necesitățile pe care le avem. Când vine vorba de chiuvetă, curățarea ei poate să devină o adevărată problemă, dacă aceasta este din compozit, iar alimentele care ajung în ea tind să fie de neîndepărtat.

Ce este o chiuvetă din compozit

Citește și: Cât de des trebuie să cureți lucrurile din casă. Sfaturi utile care o să te ajute să păstrezi curățenia în locuință

Cum să cureți chiuvetele din compozit.
Cum să cureți chiuvetele din compozit.[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 modificări simple pe care le poți face pentru a aduce sănătatea în casă

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

O chiuvetă din compozit este alternativa populară și rentabilă la o chiuveta din piatră naturală, iar faptul că arată amândouă la fel de bine le face să fie alese din ce în ce mai des. Sunt mult mai durabile și practice, iar materialele din care sunt realizate crează rezistență. Chiuvetele din compozit pot fi adaptate foarte ușor pentru a se potrivi bucătăriei sau spațiilor în care le-am amplasat, iar acestea pot varia de la granit, marmură sau altă piatră naturală, combinate cu rășini acrilice.

Cu toate acestea, porozitatea lor poate să adune de fiecare dată anumite pete care sunt foarte greu de îndepărtat, iar acest lucru ne poate da bătăi de cap. În momentul în care aceasta vine într-o anumită culoare preferată, care să se potrivească cu întreg mobilierul, fiind întâlnite pentru fiecare dorință în parte, gospodinele tind să o păstreze cât mai curată și frumoasă, pentru a nu avea un aspect murdar. Cu toate acestea, poate deveni uneori destul de greu să ai grijă de ea, așa că iată ce trebuie să faci pentru a o curăța rapid.

Ingredientele naturale cu care să curățați o chiuvetă din compozit

Cum să cureți chiuvetele din compozit.
Cum să cureți chiuvetele din compozit.[Sursa foto: freepik]

Multe produse de curățare nu se ridică la așteptările voastre, așa că puteți să realizezi chiar la voi acasă un amestec prin care să scăpați de petele nedorite. Bicarbonatul de sodiu este un excelent produs de curățare natural, care îndepărtează grăsimea și murdăria de pe suprafețe. Puteți folosi, de asemenea și oțet, care este un dezinfectant natural și conține proprietăți antibacteriene care face minuni pe suprafețele voastre.

Îndepărtează, de asemenea, și petele fără prea mult efort. Astfel, pentru a ajunge la rezultatul dorit, puteți amesteca bicarbonatul împreună cu oțetul și apa, în care să adăugați și câteva picături de săpun de vase. Aveți nevoie de o perie sau de un burete cu partea abrazivă. Presărați în chiuvetă bicarbonatul de sodiu, apoi combinați două părți de apă cu o parte de oțet într-o sticlă cu pulverizator.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Adăugați din compoziție ușor peste bicarbonatul de sodiu, cât doar să-l înmuiați, apoi folosiți-vă de peria sau buretele pe care îl aveți, îmbibat în câteva picături de detergent de vase și începeți să frecați foarte bine chiuveta, apoi clătiți. Acest amestec este foarte ușor de făcut, iar din doar trei ingrediente ați terminat curățarea chiuvetei voastre. Este sigur de utilizat și nu conține chimicale, astfel că nu veți fi afectați în niciun fel dacă folosiți această compoziție.

Acum aveți cea mai simplă metodă prin a scăpa de petele pe care le întâlniți pe chiuveta de compozit. Unele produse de curățare cumpărate din magazin pot fi scumpe, mai ales dacă optați pentru unul special realizat pentru suprafețele de compozit. Acest produs de curățare funcționează la fel de bine ca o soluție specială, astfel că pe lângă faptul că scăpați de petele nedorite, aveți și un dezinfectant natural chiar la voi acasă. Nu trebuie să vă confruntați nici cu mirosurile chimice urâte și nici să vă faceți rău pielii în vreo anumită formă, astfel că puteți opta de fiecare dată la această metodă.

Cum să cureți chiuvetele din compozit.
Cum să cureți chiuvetele din compozit.[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Trucurile prin care poți curăța rapid cuptorul din bucătărie fără produse cumpărate din magazine

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies