Cum să cureți rapid geamurile din casă. Toate gospodinele trebuie să știe acest truc

Cum să cureți rapid geamurile din casă
Cum să cureți rapid geamurile din casă

Știm că spălatul geamurilor din casă nu este un lucru ușor de făcut, iar din acest motiv ți-am pregătit un truc foarte simplu și rapid care te-ar putea ajuta mai mult decât orice alt produs de curățare.

Praful este inamicul suprem al gospodinelor, cu toții știm asta, iar de multe ori nici produsele speciale pentru geamuri nu sunt eficiente, mai ales după o perioadă cu vreme rea. De multe ori se întâmplă să nu avem în casă soluții de curățare, deci va trebui să ne descurcăm singure, cu ceea ce găsim. Am aflat un truc simplu și rapid pentru curățarea geamurilor din casă ce presupune doar câteva produse pe care cu siguranță le ai deja la îndemână.

Iată despre ce este vorba:

Citeste si: Ce se întâmplă dacă ştergi mobila cu balsam de rufe. Trucul eficient la care vor apela toate gospodinele

Cum să cureți rapid geamurile din casă
Cum să cureți rapid geamurile din casă[Sursa foto: Unsplash]

Cum să cureți geamurile din casă rapid

Pentru soluția de curățare ai nevoie de un pahar de apă fiartă, o măsură de balsam de rufe, o lingură de glicerină și o perie moale sau un burete clasic.

Balsamul se amestecă într-un vas împreună cu apa fiartă, iar mai apoi se adaugă și glicerina. Se amestecă cu grijă până când se dizolvă toate ingredientele. Soluția se lasă la infuzat preț de aproximativ 15 minute, iar mai apoi pulverizată pe suprafețele geamurilor prăfuite.

Puteți înmuia peria sau buretele în compoziție dacă nu aveți un recipient pulverizator. Înainte de a freca geamurile este indicat să o lăsați să acționeze câteva minute, pentru a elimina mai rapid murdăria.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui un pliculeț de ceai în frigider. Trucul genial pe care trebuie să îl încerci și tu

Cum să cureți rapid geamurile din casă
Cum să cureți rapid geamurile din casă[Sursa foto: Unsplash]

Cu ce mai poți curăța geamurile

Alcool

Printre trucurile care ajută gospodinele să curețe rapid gemurile prăfuite din casă se număr și alcoolul sanitar, cel de 70º. Pentru această modalitate aveți nevoie de un șervețel de hârtie sau o bucată mai mare de ziar. Se pune o cantitate mică de alcool pentru uz sanitar direct pe material și se insistă pe cele mai uscate pete.

Amoniac

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amoniacul se numără printre cele mai eficiente substanțe atunci când vine vorba de curățarea geamurilor. Pe lângă faptul că îndepărtează praful și murdăria în câteva clipe, amoniacul redă strălucirea suprafețelor din sticlă mai eficient decât orice alt produs de curățare. Ce trebuie să faceți? Simplu! Preparați o soluție cu apă fiartă și amoniac, iar mai apoi umeziți o cârpă moale și curată în amestec. Ștergeți întreaga suprafață și lăsați să se usuce câteva minute.

Citeste si: De ce ar trebui să pui şerveţele umede în maşina de spălat? Trucul care-ţi va face viaţa mai uşoară

Lămâie

Sucul de lămâie este foarte eficient pentru a elimina petele și liniile de pe geam. Aveți nevoie de zeama de la două lămâi, trei linguri de apă caldă și un pulverizator. Se amestecă totul, iar mai apoi se folosește pe întreaga suprafață.

După ce a acționat câteva minute bune se poate înlătura cu o cârpă moale și uscată.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Haine arse cu fierul de călcat? Iată cum te poate salva un banal cub de zahăr

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies