De ce ar trebui să pui şerveţele umede în maşina de spălat? Trucul care-ţi va face viaţa mai uşoară

De ce ar trebui să pui şerveţele umede în maşina de spălat? Trucul care-ţi va face viaţa mai uşoară
De ce ar trebui să pui şerveţele umede în maşina de spălat? Trucul care-ţi va face viaţa mai uşoară

Şerveţelele umede îşi pot scăpa hainele de scame şi de particulele buclucaşe de praf.

Gospodinele din întreaga lume ştiu tot felul de trucuri incredibile, care le fac vieţile mult mai uşoare şi, în plus, le ajută să facă economii. Ei bine, cei care nu sunt din cale-afară de pricepuţi când vine vorba de curăţenie şi de întreţinerea gospodăriei, în general, vor fi fericiţi să înveţe o "scamatorie".

Iar aici vorbim despre un truc cu un serveţel umed clasic pe care-l găsim, cum spune vorba românească, pe toate drumurile.

Povestea noastră nu este despre un număr de magie, ci despre o metodă ingenioasă de a păstra aspectul plăcut al hainelor tale o perioadă îndelungată.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume

Un banal şerveţel umed, ajutorul tău neaşteptat

Ce ai de făcut? Trebuie doar să pui un șervețel umed în cuva mașinii de spălat pe care o deţii, indiferent de model sau dimensiune.

Lasă totul la spălat, activează programul pe care-l preferi și mai apoi scoate obiectele vestimentare și aranjează-le la uscat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Haine arse cu fierul de călcat? Iată cum te poate salva un banal cub de zahăr

Toate particulele de praf și scamele se vor strânge pe șervețelul umed poziţionat de tine alături de haine. Trebuie să fii, însă, puţin atent la alegerea șervețelului pe

care urmează să îl foloseşti în această "operaţiune". Există câteva detalii foarte importante pe care trebuie să le ai în vedere.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă-ţi stropeşti blugii cu oţet de mere înainte să-i speli? Trucul care face minuni, garantat

Cum poţi obţine rezultatul dorit, cu două-trei şerveţele

Aspecte care îți vor aduce rezultatul dorit folosind metoda "şerveţelul"

— Șervețelul ales trebuie să fie destul de rezistent
— Nu optaţi pentru șervețele umede cu miresme puternice! Mirosul se poate impregna în haine
— Utilizarea repetată a șervețelelor nu este o idee bună
— Folosiți, pe cât posibil, șervețele antibacteriene
— Adăugați balsam pentru că acesta va absorbi mirosul şerveţelului
— Utilizaţi mai multe șervețele la o singură spălare, dar nu mai mult de trei

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies