Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță: 10 sfaturi utile

cum sa eviti impachetarea excesiva
Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță

Atunci când vine vorba despre bagajul de călătorie, avem tendința să luăm mult prea multe lucruri. Însă știați cum puteți să nu o mai faceți?

Aflați din rândurile următoare care sunt sfaturile de care ar trebui să țineți cont, atunci când urmează să călătoriți, tocmai pentru a evita împachetarea în exces.

 

1. Planifică-ți ținutele din timp

Acest sfat este extrem de benefic. După ce îți faci timp să-ți planifici ținutele și nu arunci toate lucrurile în ultimul moment, ajungi să aduci mult mai puțin.

În timp ce îți planifici cu atenție ceea ce vrei să porți în fiecare zi a călătoriei, a fost foarte util să te asiguri că nu împachetezi prea mult.

2. Luați lucrurile pe care le puteți purta de mai multe ori

Aduceți îmbrăcăminte, cum ar fi un maiou sau un cardigan adorabil pe care să îl purtați în timpul zilei și pe care să îl purtați când ieșiți la cină seara.

Pentru a economisi spațiu, înfășurați mai multe piese versatile în o singură cutie!

Citește și: Un ghid pas cu pas pentru planificarea primei călătorii singure

sfaturi pentru bagajul de vacanta
Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Sfaturi de călătorie pentru câini: 9 elemente esențiale pe care trebuie să le ai

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

3. Aduceți detergent de rufe de călătorie

Aduceți detergent de rufe de mărimea călătoriei pentru a vă putea spăla hainele pe tot parcursul călătoriei. Faceți acest lucru și curățați-vă hainele într-o chiuvetă dacă mergeți pentru mai mult de câteva zile, astfel încât să le puteți purta din nou pe tot parcursul călătoriei.

4. Aduceți doar 3 perechi de pantofi

Pantofii ocupă mult spațiu și pot transporta multă greutate.

Aduceți trei: unul pentru antrenament, unul pentru activitățile de zi casual și unul pentru a purta seara! Asigurați-vă că aduceți pantofi care se potrivesc cu ținuta dvs. și veți fi foarte mulțumit că ați făcut-o, deoarece să aduceți o mulțime de pantofi poate ocupa mult spațiu în geantă.

invata sa impachetezi fara exces
Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță[Sursa foto: freepik]

5. Faceți o listă de verificare

Înainte de a începe să vă împachetați bunurile, faceți o listă a câte perechi de pantaloni, topuri, articole de toaletă și alte nevoi.

Este o modalitate de a rămâne organizat și de a evita să iei lucruri pe care nu le vei avea nevoie.

6. Folosiți organizatoare de ambalare

O modalitate excelentă de a vă menține totul organizat și frumos învelit în valiză sunt organizatoarele pentru ambalaje! Nu îl primi dacă nu se potrivește cu organizatorul tău!

Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță[Sursa foto: freepik]

7. Împachetați mai multe topuri decât pantaloni

Încărcarea mai multor topuri decât pantaloni este un truc suplimentar pe care îl poți folosi. Pantalonii sunt mult mai versatili, așa că de obicei ar trebui să ai doar o pereche de blugi sau pantaloni, câteva pantaloni scurți și ceva cămăși. Aduceți cămăși cu care puteți purta pantalonii pe care ii împachetați și păstrați-vă pantalonii neutri.

În acest fel, puteți economisi o mulțime de haine pe care probabil nu le veți purta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

8. „Doar în caz”

Nu împachetați nimic dacă credeți că îl veți folosi doar în vacanță. Dacă nu știi dacă îl vei folosi în vacanță, este posibil să-l cumperi doar în timpul vacanței dacă ai nevoie de el! În acest fel, nu vă împachetați prea mult; de obicei, atunci când aduceți ceva „pentru orice eventualitate”, este puțin probabil să îl folosiți.

cum sa impachetezi practic
Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță[Sursa foto: freepik]

9. Trebuie să ai o limită

Acordați-vă o limită de două zile pentru a împacheta o ținută în timpul unei călătorii care durează mai mult de câteva zile. Este mult mai ușor să evitați supraîncărcarea dacă stabiliți o limită și urmăriți-o.

10. Împachetați doar cele necesare

Nu trebuie să împachetezi ceva mai greu  decât o jachetă ușoară pentru vacanța la plajă doar pentru că ai îngrijorarea că ar putea fi frig. Asigurați-vă că aduceți doar ceea ce aveți nevoie. O pereche de pantaloni scurți nu ar trebui să fie aruncată doar pentru că ați putea avea nevoie de ei dacă intenționați să mergeți într-un loc unde nu este foarte cald.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

sfaturi pentru impachetarea de vacanta
Cum să eviți împachetarea excesivă înainte de vacanță[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sfaturi de călătorie pentru câini: 9 elemente esențiale pe care trebuie să le ai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies