Acest chec se face imediat si este delicios. Sigur te vei indragosti de el!
Ingrediente
150 g zahar
150 g faina
1/2 lamaie
1 plic de praf de copt cu sofran
3 linguri de ulei
zahar pudra
3 oua
Mod de preparare
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana cand se incorporeaza bine, iar albusurile devin ca o bezea.Galbenusurile
se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se pun usor peste albusuri. Se amesteca usor cu o spatula. Se adauga faina, praful de copt si coaja cu zeama de la lamaie si se incorporeaza usor.Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.Din aceasta compozitie iese un singur chec.
Sursa
Ingrediente
150 g zahar
150 g faina
1/2 lamaie
1 plic de praf de copt cu
sofran
3 linguri de ulei
zahar pudra
3 oua
Mod de preparare Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana cand se incorporeaza bine, iar albusurile devin ca o bezea.Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se pun usor peste albusuri. Se amesteca usor cu o spatula. Se adauga faina, praful de copt si coaja cu zeama de la lamaie si se incorporeaza usor.Se
toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.Din aceasta compozitie iese un singur chec.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro